WordPress.org

Forums

Multisite Language Switcher
[resolved] [closed] Why can I only see one version? (6 posts)

  1. kommienezuspadt
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi there,

    I've thoroughly followed all instructions given. The plugin seems to works fine in the secondary version of the website (www.traduid.com/es) showing both languages. However only shows one language in the main (English) version of the website (www.traduid.com).

    Any clue? I have already network deactivated and deleted the plugin and reinstall and activate it.

    I'd really appreciate it any help,

    http://wordpress.org/plugins/multisite-language-switcher/

  2. kommienezuspadt
    Member
    Posted 1 year ago #

    The plugin is not working for me.

    In the Network Admin->Settings panel, the Default Language is English.

    In the Settings-> General subpanel for traduid.com, the option for "Site language" is English.

    However when checking Network Admin->Sites->traduid.com settings, the WPLANG field appears empty.

    I've tried to fix it typing en_US myself and saving changes, but it doesn't work. I have even added define ('WPLANG', 'en_US'); to the config.php file. But it doesn't work either.

    Perpahps here might be the key to solve my problem.

    Specially seeing that in the Settings-> General subpanel for traduid.com/es, the option for "Site language" is Spanish, Castillian. And when checking Network Admin->Sites->traduid.com/es settings, the WPLANG field contains es_ES.

    I have tried to the best of my knowledge... Please, any kind of help would very much appreciated.

  3. Dennis Ploetner
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Do you have more then one admin-user in your blogs? If yes maybe the Wiki will help you.

    Read on here: https://github.com/lloc/Multisite-Language-Switcher/wiki/Change-the-blog-collection

    BTW The plugin doesn't use the WPLANG-define. Read on here: https://github.com/lloc/Multisite-Language-Switcher/wiki/Get-the-current-language

  4. kommienezuspadt
    Member
    Posted 1 year ago #

    OK. That was it. I had more than one admin-user. Problem solved.
    A big THANKS for your swift reply

  5. Corfian
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi I am new to wordpress. I got the same problem, I also got more than one Admin.where do i add the code change-the-blog-collection?
    Thank you

  6. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    @Corfian: If you require assistance then, as per the Forum Welcome, please post your own topic instead of tagging onto someone else's topic.

    This topic references an old version of WordPress.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Multisite Language Switcher
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags

No tags yet.