Support » Fixing WordPress » Whitescreen after transferring WP Page with Duplicator

  • Resolved annam92

    (@annam92)


    Hey,

    I transferred the above Website/Shop with the Duplicator and the following confusing thing happens:

    As soon as I log into the WP admin-area the Website only shows a white screen on all other browsers/computers except the one I used to log in. The only other shown thing is the favicon.
    This only happens AFTER I login.

    The website is build (by someone else) using several plug-ins (UX Builder, Elementor). The licence-key of Elementor is expired, in case this matters.

    I would be very appreciative of any help!

    Thank you,
    Anna

    • This topic was modified 2 years, 9 months ago by annam92.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Moderator James Huff

    (@macmanx)

    Volunteer Moderator

    Try manually resetting your plugins (no Dashboard access required). If that resolves the issue, reactivate each one individually until you find the cause.

    If that does not resolve the issue, access your server via SFTP or FTP, or a file manager in your hosting account’s control panel (consult your hosting provider’s documentation for specifics on these), navigate to /wp-content/themes/ and rename the directory of your currently active theme. This will force the default theme to activate and hopefully rule-out a theme-specific issue (theme functions can interfere like plugins).

    Thread Starter annam92

    (@annam92)

    Thanks! I will immediately try this!

    Thread Starter annam92

    (@annam92)

    Thanks, deactivating and reactivating all plug-ins fixed it!

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Whitescreen after transferring WP Page with Duplicator’ is closed to new replies.