Support » Plugin: Asset CleanUp: Page Speed Booster » White Screen of Death!

  • I’ve used your plugin for some time, recently I was notified by google search console of a 500 error on my home page. After doing some investigation I found this error message on my home screen:
    ______

    Note: The checked URL returned an error when fetching the assets via AJAX call. This could be because of a firewall that is blocking the AJAX call, a redirect loop or an error in the script that is retrieving the output which could be due to an incompatibility between the plugin and the WordPress setup you are using.
    
    Here is the response from the call:
    
    Status Code Error:	500 * for more information about client and server errors, check this link
     Suggestion:	Select "WP Remote Post" as a method of retrieving the assets from the "Settings" page. If that doesn't fix the issue, just use "Manage in Front-end" option which should always work and submit a ticket about your problem.

    _____

    If I try to adjust the setting – just opening up the settings I get the white screen of death! And this error message:
    ____

    Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined method WpAssetCleanUp\OptimiseAssets\OptimizeCommon::limitAlreadyMarkedAsMinified() in /home/customer/www/plinkit.com.au/public_html/wp-content/plugins/wp-asset-clean-up/classes/Maintenance.php:26 Stack trace: #0 /home/customer/www/plinkit.com.au/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(303): WpAssetCleanUp\Maintenance::WpAssetCleanUp\{closure}('') #1 /home/customer/www/plinkit.com.au/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(327): WP_Hook->apply_filters(NULL, Array) #2 /home/customer/www/plinkit.com.au/public_html/wp-includes/plugin.php(470): WP_Hook->do_action(Array) #3 /home/customer/www/plinkit.com.au/public_html/wp-admin/admin.php(175): do_action('admin_init') #4 {main} thrown in /home/customer/www/plinkit.com.au/public_html/wp-content/plugins/wp-asset-clean-up/classes/Maintenance.php on line 26
    There has been a critical error on this website. Please check your site admin email inbox for instructions.

    ___

    When I debug, I get there is a line of code in functions php:

    Header information – headers already sent by —— public_html/wp-includes/functions.php on line 6584 :

    /**
     * Send a HTTP header to limit rendering of pages to same origin iframes.
     *
     * @since 3.1.3
     *
     * @see https://developer.mozilla.org/en/the_x-frame-options_response_header
     */
    function send_frame_options_header() {
    	header( 'X-Frame-Options: SAMEORIGIN' );
    }

    How do I fix this? I have had no problems until recently.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Plugin Author Gabe Livan

    (@gabelivan)

    @melindamifsud first, my sincere apologies for this late reply! I’m willing to offer you a huge discount in case you will ever want to go Pro as an apology for this inconvenience of not getting back to you sooner!

    The error you mentioned is triggered sometimes whenever there’s an error in the front-end (e.g. PHP error), but it should never be indexed by Google. The URL is like https://www.plinkit.com.au/?wpassetcleanup_load=1 and it’s ONLY for fetching the list of assets. It should print the list at the bottom of the page. I checked and it doesn’t print it.

    Now, do you still use the plugin? If not, can you re-activate and update it to the latest version. You might have had an incomplete installation there if you got the following error: “Call to undefined method WpAssetCleanUp\OptimiseAssets\OptimizeCommon::limitAlreadyMarkedAsMinified()“. I never got it in my tests and it suggests there are missing files or corrupted ones. A fresh installation (delete and re-install the plugin) should be done. No worries! All the settings will be preserved as they are stored in the database and deleting and re-installing the plugin won’t delete the settings 😉

    Thread Starter melindamifsud

    (@melindamifsud)

    Hi Gabe!

    Thanks for getting back to me. I had deactivated the plugin because it kept crashing my site – I didn’t realise and Google deindexed my entire site for over a week before I realised! Lesson learnt from me….!!

    I’ve been away on holiday and have just reactivated it and it all seems fine. Really appreciate your reply. I use your plugin on many of my clients website and my site was the only one with a problem, but it seems resolved now. Appreicate your offer for a pro discount – thanks!

    Melinda

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.