Support » Plugin: Health Check & Troubleshooting » White Screen – massive problem

  • Resolved Nikelaos

    (@nikelaos)



    Hello!

    I have activated the troubleshot-mode and then I get only a blank screen.

    I’ve tried to log-out via an already opened page, but also there: white dessert.

    Even if I reload other open pages of the site, always I get the white screen.

    I can load the page on another computer.

    So I loaded my login-screen in debug mode. Last message:
    Fatal error: Cannot redeclare graphy_customize_register() (previously declared in /xxx/xxx/xxx/xxx/xxxx/xxxx/xxx/xxx/xxx/wp-content/themes/graphy/inc/customizer.php:13) in /xxx/xxx/xxx/xxx/xxx/xxx/xxx/xxx/xxx/wp-content/themes/graphy/inc/customizer.php on line 304

    What should I do to come in the admin mode again? Is there any chance to stop the troubleshot-mode without being logged in?

    Health check is installed in a Multisite-Installation 4.9.6 as network-activated plugin, as far as I remember. I’m using PHP 7.2.x

    Thanks for help!

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Plugin Author Marius L. J.

    (@clorith)

    Hiya,

    Sorry to hear about that (and thank you very much for the error there).

    If you clear your cookies, or restart your browser session completely (it’s a non-persistent cookie, so tied to the browser remaining open), you should be able to log back in just fine.

    I’ll have a look at why this happened in your case, since I have the error message, I will have a look at it, so thank you again for that.

    Thank you very much for that really fast answer, didn’t expected this!

    I’ve done as you hinted – it works, thank you so far!

    So I think my problem will help to advance your important plugin!

    Plugin Author Marius L. J.

    (@clorith)

    Happy to help 🙂

    And yes, your problem revealed a potential issue others may also encounter, and there’s already a plan to introduce protection from it in a future version.

    In my tests the white screen issue is generated by Twenty Seventeen.

    All my tests with the theme installed generates white screen, if I rename/delete the theme folder, white screen is fixed. This issue is generated by the last version.

    I detected another issue, but I’ll open a new thread to explain it.

    Kind regards.

    Plugin Author Marius L. J.

    (@clorith)

    Thank you for the additional information, it appears there’s something strange going on with the child theme detection, and we are actively looking into this.

    Ok, this I didn’t say, that I use a child-theme of graphy, sorry.

    Same issue, nothing works

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.