Support » Plugin: WP Product Review Lite » white screen after update 3.4.3

  • Resolved allerleidesign

    (@allerleidesign)


    After updating to version 3.4.3 of this plugin, my entire backend ended up in white screen. After unactivating and reactivating all plugins from the server sde one by one, the culprit was identified as wp product review lite 3.4.3.
    I have since rolled back to 3.4.2 which works like normal.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Plugin Author Codeinwp

    (@codeinwp)

    Hello @allerleidesign,

    Is there any chance you could send us a more detailed email to https://themeisle.com/contact ?

    Would you mind to tell us what other plugins are you using?
    Are you using also the PRO version?
    Could you please send us the error.log from your server to help us track the root cause?

    Thanks!

    Hi, I’ve just had the exact same issue. The update today to 3.4.3 broke my site, giving me the white screen mentioned above and an http 500 error in Chrome. Removing the Product Review plugin fixed my broken admin access, but I’ve lost my reviews! Hoping you can fix this. My site is liquidaudio.com.au, working well now.

    Regards
    Mike

    Hi Mike,

    I tried replicating the issue from my end, and everything seems fine. We might need to test the issue with your instance. I’d like you to send this query (and explain more about it) to https://themeisle.com/contact/ and do provide us with the link of this thread. It’ll also help us know where this issue is coming from.
    Let me know if I can help you with anything else. Thanks.

    Hi Rohit

    I thought sending the report to the plugin developer would be the correct process. I’ll try sending a second query to the address you provide, but I’m somewhat limited in terms of time I can spend on this. It took a couple of hours the other day to work out that it was this plugin that broke my site! I love the plugin though so I hope you guys are able to fix it!

    Mike

    rohittm

    (@rohittm)

    Hi Mike,

    You’ll be contacting the plugin development team directly on the link given to you. And as for the time, I’ll make sure your issue will be given a priority. Thanks a lot liking the plugin, your understanding and your patience.

    sfheu6669

    (@sfheu6669)

    Same issue: error 500 after updating to 3.4.3
    Removing the plugin fixed this but I cannot install it again …

    Plugin Support Uriahs Victor

    (@uriahs-victor)

    @sfheu6669 please send us a ticket here: https://themeisle.com/contact/ and add a link to this thread in the ticket

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘white screen after update 3.4.3’ is closed to new replies.