Support » Plugin: Autoptimize » White screen after enabling CriticalCSS.com API

  • The website goes blank white after enabling CriticalCSS.com API. I have tried clearing cache which did not help at all.

    I am on cPanel server with Stackpath as CDN. DidI miss something? How do I fix it? I have disabled the “Autoptimize CriticalCSS.com Power-Up” plugin for now.

Viewing 13 replies - 1 through 13 (of 13 total)
  • Plugin Author Optimizing Matters

    (@optimizingmatters)

    that’s … ugly :-/ any errors in your PHP-errorlog?

    @optimizingmatters No php error log. When I right click and try to view the source of the white page it has nothing.

    Plugin Author Optimizing Matters

    (@optimizingmatters)

    OK, but on the server there might be a log-file which stores PHP errors that cause the white page, can you check in cPanel or with your hoster maybe?

    @optimizingmatters This is the only error log I could find.

    [2019-06-04 13:42:14 -0400] warn [restartsrv_mysql] The system is unable to find systemd configuration for the 'mysql' service... at /usr/local/cpanel/Cpanel/ServiceManager/Base.pm line 1398.
    	Cpanel::ServiceManager::Base::_build_service_manager(Cpanel::ServiceManager::Services::Mysql=HASH(0x113d8a8)) called at /usr/local/cpanel/3rdparty/perl/528/lib/perl5/cpanel_lib/x86_64-linux-64int/Cpanel/Class/Meta/Attribute.pm line 274
    	Cpanel::Class::Meta::Attribute::__ANON__(Cpanel::ServiceManager::Services::Mysql=HASH(0x113d8a8)) called at /usr/local/cpanel/Cpanel/ServiceManager/Base.pm line 493
    	Cpanel::ServiceManager::Base::BUILD(Cpanel::ServiceManager::Services::Mysql=HASH(0x113d8a8), HASH(0xc1ce90)) called at /usr/local/cpanel/3rdparty/perl/528/lib/perl5/cpanel_lib/x86_64-linux-64int/Cpanel/Class/Object.pm line 49
    	Cpanel::Class::Object::BUILDALL(Cpanel::ServiceManager::Services::Mysql=HASH(0x113d8a8), HASH(0xc1ce90)) called at /usr/local/cpanel/3rdparty/perl/528/lib/perl5/cpanel_lib/x86_64-linux-64int/Cpanel/Class/Object.pm line 41
    	Cpanel::Class::Object::new("Cpanel::ServiceManager::Services::Mysql", "service", "mysql") called at /usr/local/cpanel/Cpanel/ServiceManager.pm line 86
    	Cpanel::ServiceManager::new("Cpanel::ServiceManager", "service", "mysql") called at bin/restartsrv_base.pl line 129
    	scripts::restartsrv_base::__ANON__() called at /usr/local/cpanel/3rdparty/perl/528/lib/perl5/cpanel_lib/Try/Tiny.pm line 97
    	eval {...} called at /usr/local/cpanel/3rdparty/perl/528/lib/perl5/cpanel_lib/Try/Tiny.pm line 88
    	Try::Tiny::try(CODE(0x113d128), Try::Tiny::Catch=REF(0xbd27a8)) called at bin/restartsrv_base.pl line 181
    	scripts::restartsrv_base::run("--check", "--notconfigured-ok") called at bin/restartsrv_base.pl line 76
    ==> cpsrvd 11.80.0.12 started
    ==> cpsrvd: loading security policy....Done
    ==> cpsrvd: Setting up SSL support ... Done
    ==> cpsrvd: transferred port bindings: 10,11,12,3,4,5,6,7,8,9
    ==> cpsrvd: bound to ports
    [2019-06-04 13:42:15 -0400] info [cpsrvd] version 11.80.0.12 online
    Plugin Author Optimizing Matters

    (@optimizingmatters)

    seems like the server restarted. what -if any- error info is available before [2019-06-04 13:42:14 -0400]?

    could this have been a coincidence somehow, that the server reboot/ restart was caused by something else just as you were trying to enable AO CCSS? because I don’t see how enabling AO CCSS could cause a server reboot to be honest .. :-/

    @optimizingmatters I contacted KnownHost support team and here is what they said.

    Two issues seem to be unrelated to each other. He is talking about the error log that I sent to you earlier.

    I confirmed error logging is working by putting a broken php script in, errors were logged to /home/mywebpage/public_html/error_log as expected.

    I enabled wp_debug_log as well but the plugin is simply not producing any errors.

    I tried PHP 7.3 also but there was no difference.

    Plugin Author Optimizing Matters

    (@optimizingmatters)

    well, that leaves us with .. nothing, does it. darn ..

    OK, re. the white screen; did you get that on the front-end or on wp-admin or both? and on all pages of front- or backend or on a few or one?

    Hi, It looks like there is a conflict with “Ultimate Addons for WPBakery Page Builder
    https://ultimate.brainstormforce.com/ plugin.

    Plugin Author Optimizing Matters

    (@optimizingmatters)

    aha! Interesting!

    so if AO CCSS & Ultimate Addons for WPBakery are active, where/ when do you get those white screens?

    Plugin Author Optimizing Matters

    (@optimizingmatters)

    the main part of my question was “where/ when” 🙂

    did you get that on the front-end or on wp-admin or both? and on all pages of front- or backend or on a few or one?

    @optimizingmatters the blank page shows up on front end and only to the pages where I have added elements from the Ultimate Addons for WPBakery plugin.

    Plugin Author Optimizing Matters

    (@optimizingmatters)

    wow .. can you provide me with a URL a page that has Ultimate Addons for WPBakery elements on it (here or via futtta-at-gmail-dot-com)?

Viewing 13 replies - 1 through 13 (of 13 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.