Support » Plugin: Shortcodes and extra features for Phlox theme » White page when using revision managment auxin_get_post_format_media() missing

  • I use Phlox theme and the plugin Page Builder by SiteOrigin. But when I want to use the revision management function for a post a white screen is showed.

    In the error log I find the error as showed below:
    [18-Jul-2018 13:08:56 UTC] PHP Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function auxin_get_post_format_media() in /wp-content/plugins/auxin-elements/includes/elements/recent-posts-land-style.php:558

    Stack trace:
    #0 /wp-content/plugins/auxin-elements/includes/classes/class-auxin-widget.php(76): auxin_widget_recent_posts_land_style_callback(Array)
    #1 /wp-content/plugins/siteorigin-panels/inc/renderer.php(523): Auxin_Widget->widget(Array, Array)
    #2 /wp-content/plugins/siteorigin-panels/inc/renderer.php(829): SiteOrigin_Panels_Renderer->the_widget(Array, Array, 0, 0, 0, true, true, 4725, ”)
    #3 /wp-content/plugins/siteorigin-panels/inc/renderer.php(789): SiteOrigin_Panels_Renderer->render_widget(4725, 0, 0, 0, Array, true)
    #4 /wp-content/plugins/auxin-elements/includes/elements/recent-posts-land-style.php on line 558

    See also this post: https://wordpress.org/support/topic/white-page-when-using-revision-managment-in-post-section/

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The problem only occurs in wp-admin when:
    – The page builder is used to edit the page/post
    – A widget of phlox / auxin elements is used

    When you add the code below the problem is solved but it is still a bug. Somehow the file /themes/phlox/auxin/auxin-include/include/templates/templates-post.php is not loaded and the needed function can’t be found.

    if (is_admin()) {
        require( get_template_directory() . '/auxin/auxin-include/include/templates/templates-post.php' );
    }

    I think Averta must solve this bug in auxinelements or the Phlox theme.

    Plugin Author averta

    (@averta)

    Dear friend,

    Thanks for reporting this issue.

    I will pass this to our dev team for further investigation.

    Kind regards

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘White page when using revision managment auxin_get_post_format_media() missing’ is closed to new replies.