WordPress.org

Forums

Aqua Page Builder
White page on PageBuilder instead of the configuration page (11 posts)

  1. RomCons
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi,

    I use Aqua Page Builder with the Cacoon theme (themeforest.net).
    It's native with this theme.

    But when i click on the link to go to the Page Builder Configuration I have a white page instead of the configuration page.

    I give you an access to my website to fix it, if you want
    url : http://conscientnetworks.com/conscient_forge/EdipostDev/wp-admin
    user : support
    pcw : support2013

    Please help me to fix it, i'm really in trouble :s

    http://wordpress.org/plugins/aqua-page-builder/

  2. Arya Prakasa
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi RomCons,

    Have you contact the theme author?

    Cheers,

    -AP

  3. RomCons
    Member
    Posted 1 year ago #

    Yes and i'm awaiting the answer, but I thought maybe you'd have a solution beacause it's a very big problem as you can imagine :s

  4. Arya Prakasa
    Member
    Posted 1 year ago #

    Have you try to re-install the theme with the latest version of the theme?

  5. RomCons
    Member
    Posted 1 year ago #

    Yes i have re-install the theme in a first time, i have re-install wordpress to but nothing change. I have the latest version of the theme.

  6. Arya Prakasa
    Member
    Posted 1 year ago #

    I just login into your site and I can access the page builder page.
    Which configuration that you referring?

  7. RomCons
    Member
    Posted 1 year ago #

    I talk about this page, the page builder page, but me it's a white page from 3 hours :s

  8. Arya Prakasa
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thats weird because is visible on your temporary account.
    https://dl.dropboxusercontent.com/u/1760860/page-builder-page.png

  9. RomCons
    Member
    Posted 1 year ago #

    Yes it's really weird, i just tried with my account it doesn't work but with your account support it's working :s

    Do you have an idea why it's like this ?

    I wish I could use my account

  10. Arya Prakasa
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have no idea, because I don't know how they coded their custom blocks. Probably have some undefined functions/variable based on user levels or plugin conflict.

    It is something beyond the AQPB plugin features. You should really ask the developer for support, that's what you paying the theme for :)

    Cheers,

    -AP

  11. RomCons
    Member
    Posted 1 year ago #

    Ok - thank you for your reply.

    Bye

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Aqua Page Builder
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags