Support » Installing WordPress » White page after upgrade from 2.0.4 to 2.3.2

  • Resolved pjspjs

    (@pjspjs)


    I just upgraded but instead of my blog, I see a white page. I can login to Admin just fine. After logging in, if I go to Presentation->Theme I see: Warning: array_keys() [function.array-keys]: The first argument should be an array in /usr4/u/1/psimmond/public_html/Blog/wp-includes/theme.php on line 298

    If I select the Theme Editor tab, I get the same message and under it it says “The requested theme does not exist.”

    my url is: http://www.edcen.ehhs.cmich.edu/~psimmond/Blog/

    I deleted all of the old files before uploading the new ones.
    Any ideas?

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Hello PJSPJS –

    1) Use an FTP program (FileZilla is a good free one) to check your file structure on your server — see if you can see this location: …wp-content/themes/ If you can see that, does a list of themes you have installed appear?

    2) Try using a different theme, one that you know is optimized for the latest version of WordPress — that could be your problem. Find one for this test, and upload it to the directory named in step 1. Then in admin. switch to it.

    You can always contact me at WebFadds.com if you need more help.

    Best…

    – Scott
    [signature moderated. Please resist the urge]

    I deleted my theme called “connections” from the themes folder (…wp-content/themes/). Now there are just the two included themes–classic, default.
    When I go to Presentation->Theme it doesn’t show any themes. Likewise when I go to Plugins it shows nothing although I noticed when uploading Version 2.3.2 that this version includes a plugin called akismet.
    Is there a way, besides using Admin panel, to specify which theme WordPress should use? Any more ideas?

    Also the white screen appeared before I upgraded; it happened after I deleted some images that my wife uploaded to the wp-content folder instead of the uploads folder(…Blog/wp-content/uploads).

    I find it interesting that even though my blog has been replaced by a blank white screen, I’m still getting email notification of posted comments, spam of course!

    I deleted everything and tried again from scratch. All’s well now!

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘White page after upgrade from 2.0.4 to 2.3.2’ is closed to new replies.