WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » White Label CMS generating errors in WP 3.2.1

White Label CMS generating errors in WP 3.2.1

  • White label CMS working OK in 3.2. Upgraded to 3.2.1 – after deactivating all plug-ins. With WP-Config debug displaying error messages I get many errors such as the following whilst logged into admin:
    `Undefined index: id in /home/…/wordpress/wp-content/plugins/white-label-cms/wlcms-plugin.php on line 600
    Undefined index: page in /home/…/wordpress/wp-content/plugins/white-label-cms/wlcms-plugin.php on line 606
    Undefined index: action in /home/…/wordpress/wp-content/plugins/white-label-cms/wlcms-plugin.php on line 632′

    Many more occur when using the plug-in

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • same here

    Notice: Undefined index: id in /…/wlcms-plugin.php on line 600

    sylwiaofwarsaw
    Member

    @sylwiaofwarsaw

    I’m getting the one in line 600, too.

    I’ve asked the developers why this is happening !

    moveupmedia
    Member

    @moveupmedia

    Anyone get any updates on this? I really need this plugin for several projects.

    I’ve not had the courtesy of a reply from the developers of WLCMS – I suggest you all do what I did – add a post on their website and ask them too. Perhaps they then might respond !
    Here’s the URL http://www.videousermanuals.com/white-label-cms/

    However – once turning of WP debug mode, it appears to work just fine.

    Plugin Author Troy Dean
    Member

    @teerock

    Hi Guys,

    Troy here from Video User Manuals who make the White Label CMS.

    Apologies for the delayed response. We have been swamped with getting our premium plugins up to date for WP 3.2

    Maharg is correct, turning off WP debug mode fixes the problem. The plugin works fine in 3.2 it just throws an error that we are working on now. It should be fixed in the next few days but in the meantime turn off WP debug mode.

    Thanks for your patience.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘White Label CMS generating errors in WP 3.2.1’ is closed to new replies.