Support » Plugin: Google Language Translator » Where did it go?

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • Plugin Author Rob Myrick

    (@rm2773)

    Hi frenchbob,

    You may need to go back into your settings panel to re-configure the plugin – this last update reset the settings panel.

    In your WordPress Dashboard, go to “Settings > Google Language Translator”, then choose the correct options.

    If you still want 4.0.2, you can download directly here:

    https://wordpress.org/plugins/google-language-translator/developers/

    Hi Rob

    OK, weird. Tried 4.0.2 but now that’s giving the same problem. I’m not a coder so this is all Greek to me (excuse the pun).

    Any suggestions? My site is frenchhomefinders.com. 8 flags should appear top left – indeed they do for a fraction of a second – then they’re gone.

    Thanks
    Bob

    Hi Rob

    I’ve been tinkering, with limited success. If I select “Yes, show language box” the flags appear – but so does the language box, which I don’t really like and didn’t need before. However, if I select “No, hide language box” they flags go as well!

    Does that suggest anything?

    Thanks

    Plugin Author Rob Myrick

    (@rm2773)

    Hi frenchbob,

    I’m not sure why this just happened now. But the top toolbar in your theme is covering the flags. Add this to your custom CSS:

    #flags {
        position:relative;
        z-index:100000;
    }

    That should do it!

    Plugin Author Rob Myrick

    (@rm2773)

    frenchbob, see that z-index value should be one hundred thousand, not ten thousand 🙂

    Yep. Thank you. Job Done.

    Plugin Author Rob Myrick

    (@rm2773)

    frenchbox, you can also add this to push flag set to the right a bit, but only if you like it better:

    #flags {
        padding-left:205px;
    }

    Used just 10px to nudge it away from the edge bit. Looks great.

    Thanks Man

    Plugin Author Rob Myrick

    (@rm2773)

    Haha….that works too! I didn’t know if you liked it over to the edge, so it was only my suggestion – thanks!

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • The topic ‘Where did it go?’ is closed to new replies.