Support » Plugin: Custom Permalinks » When updating from an old version of plug in to 1.2.21 site flags up ‘Log in’

  • Resolved robmcp

    (@robmcp)


    After updating this plug in, using DIVI theme and Woocommerce, the site normally displays product categories or brands and then any products in the cats/brands.

    Unfortunately when I click on a product link now, I am presented with a screen that, instead of showing the product details, I see this message on the product paages

    Protected: Description
    Password Protected
    To view this protected post, enter the password below:
    (There is an entry box and a Submit button as well.)

    Why would this happen? Core up to date and Theme / child theme up to date too

    • This topic was modified 1 year, 11 months ago by robmcp.
    • This topic was modified 1 year, 11 months ago by robmcp.
Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Plugin Author Sami Ahmed Siddiqui

    (@sasiddiqui)

    Hi @robmcp

    Welcome to the Support Forum of the Custom Permalinks..!

    I don’t think that this issue belongs to this plugin. Custom Permalinks Plugin doesn’t show anything like that. There is no such message i ever seen yet.

    Do you have any kind of Product/Post which is marked as protected?

    If yes, so make it draft and then re-check this thing and don’t forget me to update about this issue.

    Thanks,
    Sami

    Hi Sami, thanks for the reply. We have no posts set to private, (I will check again to be certain)
    If I copy the site to staging then update ONLY the custom permalinks plug in I get the password entry screen appearing on products.

    What I will try is to update all other plug ins first the the permalinks one to see what happens. If the mmessage still appears after updating the Custom Permalinks plug in I will tell you.
    Thanks.

    Plugin Author Sami Ahmed Siddiqui

    (@sasiddiqui)

    Hi @robmcp

    I really appreciate your time. Let me know, once you have more detail for me.

    Thanks,
    Sami

    I’m also facing this issue, I found that the plugin conflict with “woocommerce product tabs” plugin, after update, the current page will be detected as “WC Product tabs” not as a “Product”.

    so I made a little modification into the sql query like this:

    and the plugin works again.

    please fix it so I don’t need to edit the core plugin.

    Plugin Author Sami Ahmed Siddiqui

    (@sasiddiqui)

    Hi @harimayco

    Thanks for sharing the details and the fix of it.

    I’ll give it a try and update it in the plugin if doesn’t found any issue with it.

    Let you update once i’ll process this issue and release a fix in the upcoming release.

    Thanks,
    Sami

    Plugin Author Sami Ahmed Siddiqui

    (@sasiddiqui)

    @harimayco Please use the below mentioned filter if you want the plugin to NOT work on any PostType.

    function yasglobal_exclude_post_types( $post_type ) {
    if ( $post_type == ‘wc_product_tab’ ) {
    return ‘__true’;
    }
    return ‘__false’;
    }
    add_filter( ‘custom_permalinks_exclude_post_type’, ‘yasglobal_exclude_post_types’);

    Let me know, if you still have any issue.

    Thanks,
    Sami

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘When updating from an old version of plug in to 1.2.21 site flags up ‘Log in’’ is closed to new replies.