WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » Shareaholic | share buttons, related posts, social analytics & more » When "new" mode is switched on, plugin is not being displayed

When "new" mode is switched on, plugin is not being displayed

  • After updating to the latest version and switching on the “new” mode, non of the icons are showing up on the post page. Basically nothing shows up? However, once I turned on the “Facebook like” feature with new mode on, it works. If “Facebook like” is turned off with new mode on, nothing shows up.

    Everything goes back to normal once new mode is off.

    Help?

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 46 total)
  • Plugin Author Shareaholic

    @shareaholic

    Truth, what is the url to your blog? There is no obvious reason why this may be happening. Best for us to take a direct look.

    http://dayna.me/

    ^ New mode is currently switched off. Facebook like is not from the plugin (it was manually placed).

    Plugin Author Shareaholic

    @shareaholic

    Truth, can you temporarily switch to new mode?

    ^ Switched on. Noticed the icons are not showing up at all.

    Plugin Author Shareaholic

    @shareaholic

    What are some of the other plugins you have installed? It looks like another piece of javascript is erroring on the page.

    Plugins installed (I think these are the ones that uses JS too):
    Contact Form 7
    NextGEN Gallery
    WP-Slimbox2
    WP Ajax Edit Comments
    wp-Monalisa

    Plugin Author Shareaholic

    @shareaholic

    Truth, we think we may have discovered a bug that may be affecting this. Working on it right now. Stay tuned!

    ^ Got it! will wait for your updates.

    By the way, is it possible to upload our own customise “sharing is caring” and not overwrite the image every time the plugin is updated?

    Thanks!

    Plugin Author Shareaholic

    @shareaholic

    We just released a new version (v4.0.3). Let us know if that fixes things!

    We’re working on a better location for storing images so they don’t get written over!

    ^ Still waiting for the update to show up on my admin. Will check and let you know whether it’s fixed. Thanks!

    just updated to Version 4.0.3, WP 3.1.4, Sexybookmarks vanished.
    Using:
    WP-reCAPTCHA
    WP-Members
    Viper’s Video Quicktags
    SexyBookmarks
    SEO Ultimate
    SEO SearchTerms Tagging 2
    Recent Searches Widget
    Mail From
    Login LockDown
    Google XML Sitemaps
    Google Analyticator
    CryptX
    Cookies for Comments
    Auto SEO Tags

    Plugin Author Shareaholic

    @shareaholic

    @draiocht what is the url of your blog?

    ps. please make sure that you clear your browser and wp cache (if any).

    It’s still under construction behind a htaccess password on a temp domain, is there any pm facility here? or email cian [at] username dot com. Email me and I’ll give you a user

    It’s working for me the latest version.

    Another issue I noticed.

    Google+ turned on, facebook like turned off. But both appeared?

    Plugin Author Shareaholic

    @shareaholic

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 46 total)
  • The topic ‘When "new" mode is switched on, plugin is not being displayed’ is closed to new replies.
Skip to toolbar