WordPress.org

Forums

Q and A Focus Plus FAQ
When I search a FAQ I get the 404 error (10 posts)

  1. giludi
    Member
    Posted 1 year ago #

    When I'm trying to find a specific FAQ I'm redirected to a 404 error.

    https://wordpress.org/plugins/q-and-a-focus-plus-faq/

  2. ELsMystERy
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    I need to see your site so I can troubleshoot this.

  3. wbdesigner
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have the same problem I get the 404 and or a double escape sequence needed message.
    http://www.energysoft.com/faqs/

    It seems to happen when I type the exact topic name. So I type where do I find help I get the error but if I just type help it works fine.

  4. wbdesigner
    Member
    Posted 1 year ago #

    this is the error

    Error Summary
    HTTP Error 404.11 - Not Found

    The request filtering module is configured to deny a request that contains a double escape sequence.

  5. ELsMystERy
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    I will look into this as soon as I have time to. It seems there have been a few search glitches lately and I am not sure of the cause, if it is WP, or the plugin.

  6. wbdesigner
    Member
    Posted 1 year ago #

    This is what I found on a search.. its the + signs in the search that are messing things up for me.

    Allow + signs in URL when using IIS 7.x – Double escape sequences

    08

    Jan

    Just had to migrate a SharePoint site collection from a MOSS 2007 to a SharePoint 2010 environment. Migration has been done with backup and restore of the site collection. Site collection has been updated in the new environment and has been migrated successful but after migration server gave me an error from IIS for the site collection telling me ‘HTTP Error 404.11 – Not Found` and ‘The request filtering module is configured to deny a request that contains a double escape sequence’, so what happened?

    I checked the site collection in the old environment and with this the URL. Within the URL a ‘+’ character was included. This seems to be working on IIS 6.0 and will bring up an error on IIS 7 as double escape sequences are not allowed by default as it can be a security issue.

    Normally you need to screen the site which needs to be migrated and need to ensure that there are no + signs anymore but when the customer does not allow any changes in structure or even names within the site collection a workaround is needed :-/. To do this you need to set down the security for the webserver but with this you can easily allow the blocked sings which will cause the ‘double escape sequence error’.

    If you really require the use of the “+” character in the URL path you can disable the validation by setting the ‘allowDoubleEscaping’ attribute in the web.config of the WebApplication within the IIS e.g. the SharePoint is running in. Open the web.config and look for the following section:

  7. wbdesigner
    Member
    Posted 1 year ago #

    Update at least for my issue the host did something on their side to fix it..

  8. ELsMystERy
    Member
    Plugin Author

    Posted 11 months ago #

    I am going to sticky this. I will also try to improve the search feature some in the next update. I have not had time to work on it lately.

  9. carydadon
    Member
    Posted 11 months ago #

    If it helps (problem not!), my site also has the same issue.

    qualityqs.com (FAQs are on the home page).

    Note: I did initially have the Q and A FAQ and Knowledge Base for WordPress Version 1.0.6.2 | By Raygun. Had the issue with the search function, then after a bit of googling, decided to upgrade the plug in.

    Then I installed Q and A Focus Plus FAQ Version 1.3.9.7 | By Lanexatek Creations. Now we are at were we are at!

    Cary

  10. carydadon
    Member
    Posted 11 months ago #

    Sorry, I've played around with some other FAQ plug ins and decided to go with Spider. If you want me to still have the Q and A Focus Plus plug in on the site for testing/diagnostic purposes, let me know and I'll put it on a dummy page.

    BTW, I'm going with Spider Faq.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Q and A Focus Plus FAQ
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags