Support » Plugin: Alligator Popup » When Activated Menu Doesn’t Work

  • Resolved spikar85

    (@spikar85)


    I’m wondering if there is a fix to this.
    I’m using the popup plugin to create popup windows on pages, however even though these work 100% – when the plugin is activated, my menu buttons then pop up to a blank window and nothing is shown.
    When I disable the plugin – menu works fine but then of course the popup shortcodes on my pages aren’t displayed.
    Any fix to this?

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Plugin Author cubecolour

    (@numeeja)

    Please provide a link to a page on your site where I can see the issue.

    Plugin Author cubecolour

    (@numeeja)

    Check whether the menu or menu items have the class ‘popup’ as this is likely to cause the symptom described.

    Hey cubecolour.
    Thanks for the reply.

    I’d need to give you access to have a look.

    I’ve had a look and there is no class ‘popup’

    It seems that if I put the category as a parent in the menu it does not happen and the link directs as normal.
    It’s only when it’s under a parent category (drop down menu) that when clicking on it, it will try open in a popup and gives me ‘about:blank’

    When disabling the plugin – they open normally.

    I’ve also tried custom link with the URL instead of choosing the category to place in the menu.

    Anything else I should try?

    Plugin Author cubecolour

    (@numeeja)

    The only possible cause for this issue I am aware of would be a class name collision.

    Do a ‘view source’ of your page and search for the word ‘popup’

    I only provide free support where all communication takes place here on the forum, and it is not permitted on these forums to offer or request login access to sites.

    If you post the URL of the site here on the forum I will have a look at it.

    • This reply was modified 3 months, 2 weeks ago by cubecolour.

    Thanks again.

    • This reply was modified 3 months, 2 weeks ago by spikar85.

    Trying few different things with the Appearance>Menu but can’t figure it out.
    Not sure what’s relating to the issue or even if it’s the plugin that is affecting it.
    hope you can see if something is obvious.
    Cheers

    Plugin Author cubecolour

    (@numeeja)

    There is a ‘popup’ class on the divs containing the submenus

    eg:

    
    <li id="nav-menu-item-44480" class="menu-item menu-item-type-taxonomy menu-item-object-product_cat menu-item-has-children has-sub narrow"><a href="https://www.zasel.com.au/product-category/womens/" class="">Womens</a>
    <div class="popup"><div class="inner" style=""><ul class="sub-menu">
    	<li id="nav-menu-item-64648" class="menu-item menu-item-type-taxonomy menu-item-object-product_cat" data-cols="1"><a href="https://www.zasel.com.au/product-category/womens/womens-accessories/" class="">Accessories</a></li>
    	<li id="nav-menu-item-64647" class="menu-item menu-item-type-taxonomy menu-item-object-product_cat" data-cols="1"><a href="https://www.zasel.com.au/product-category/womens/shoes-womens/" class="">Shoes</a></li>
    </ul></div></div>
    </li>
    

    Ok.
    Not sure why I missed that.
    Taking a look and changing.
    Thanks!

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.