WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » WooCommerce » What went wrong?

What went wrong?

  • Hi! I had been using another shopping cart with great success, but my forum developer told me about WooCommerce and some extensions that would work for me. He said I should be able to install the WooCommerce just like my other shopping cart, and it should work “slot straight into your design”. That didn’t happen.

    First, when I automatically installed it, it didn’t go into my plug-ins folder. I’m convinced it loaded somewhere else because it was viewable from my dashboard and I was able to edit settings, add products, etc. When I looked at my products and shop page I knew something was drastically wrong. This is what it looked like: http://www.photoboothtalk.com/shop/template-1-sample/?preview=true&preview_id=604&preview_nonce=b111ca4f4f

    I uninstalled it, but I think it still in a folder in my directory somewhere. I haven’t the slightest clue where to look. Then, I installed it manually through FTP upload, but everything still looks the same, like this: http://www.photoboothtalk.com/shop/template-1-sample/?preview=true&preview_id=604&preview_nonce=b111ca4f4f

    I’m certain this isn’t supposed to look this way. Shouldn’t it load inside of my theme? It looks like there is no styling there at all, and I can’t figure it out. This is what my home page looks like with a Pro Photo 4 Blog theme: http://www.photoboothtalk.com

    Can anyone help me narrow this down. I don’t even know where to look to fix this or know what questions to ask. My WP knowledge and skill is very very basic.

    Thank you.

    http://wordpress.org/extend/plugins/woocommerce/

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘What went wrong?’ is closed to new replies.
Skip to toolbar