WordPress.org

Forums

What has happened to my images (2 posts)

  1. EditorPT
    Member
    Posted 1 year ago #

    Recent image uploads do not appear to work (import properly), they appear in my library as an icon only, they appear in the posts as a white space with the image name in it. If I try to edit the image I do see the image in the edit image section of the library but even if I edit the image, it still refuses to display in the final post. I thought that I had probably missed an update or something (previous form for that one) but I haven't, any ideas please anyone? If you click the image in the post on the website a message does appear on the screen. I should also say thank you in advance as it is probably something very low tech and barely challenging for most of you ...... ......and it was probably me that broke it. Oh same issue with "featured Image" too

    Website is http://www.peninsulatimes.co.uk

    I have left this post in a state of brokeness to illustrate my point: http://www.peninsulatimes.co.uk/crunch-time-for-the-kent-countryside-write-to-your-mp-today/

  2. Sandeep Raman
    Member
    Posted 1 year ago #

    You are getting a 403 forbidden error when images are being rendered.

    "NetworkError: 403 Forbidden - http://www.peninsulatimes.co.uk/wp-content/uploads/2013/12/ditchcut-300x134.jpg"

    Check if there is any .htaccess which is denying access or check that read permissions are there for the user running your webserver.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic