WordPress.org

Support

Support » Themes and Templates » Tiny Forge » [Resolved] Weird issues came up with wp install and tiny forge

[Resolved] Weird issues came up with wp install and tiny forge

  • Hi
    I installed wordpress as a multi site, using softaculous in a Cpanel.
    I ticked automatically upgrade to new versions, (among other standard things). I installed tiny forge theme, and the site has been working for a month now. but all of a sudden, without anyone going into the wp admin, the theme got changed to twentythirteen, the user name and password ceased to work, and the dashboard now has no plug in options in the left hand menu; there is no option link to upgrade to version 3.6.1.and the top tabs “network admin and site admin”, are now “My site” and Visit site.. I realise this issue is a bit of a Hosting problem, a WordPress core install problem, and possibly only marginally a theme related problem. I thought I would ask you anyway, because we lost your theme. Could you advise where I should post this if you cant help?

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • WPyogi

    @wpyogi

    Forum Moderator

    I realise this issue is a bit of a Hosting problem, a WordPress core install problem, and possibly only marginally a theme related problem.

    If you are using Multisite, you should ask on the Multisite forum – this does not sound like a theme issue.

    Multisite

    Webdesinz, sorry to hear that, but I also think this is a Multisite issue.

    Unfortunately, I don’t have any experience with Multisite, so cannot help.

    Marking as resolved.

    thanks

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘[Resolved] Weird issues came up with wp install and tiny forge’ is closed to new replies.
Skip to toolbar