Support » Plugin: WP-Optimize - Cache, Clean, Compress. » Weird bug caused by WP-Optimize on edit-comments.php

  • Resolved anuraagt

    (@anuraagt)


    When I go to administer my comments, all 1st level comments once WP-Optimize is installed appear with a very weird red oval around two buttons added by WPDiscuz. The close button specifically.

    I am unable to attach a screenshot here, but please see this link below for what I mean:

    https://delhirock.com/wp-content/uploads/2020/10/Screenshot-2020-10-20-at-2.10.58-PM.png

    Please note that I did not add the red oval, it appears on its own. I’ve already check with WPDiscuz support, this is a WP-Optimize issue. Please see the forum thread:

    https://wpdiscuz.com/community/bug-reports/bug-with-the-edit-comments-php-toolbar/

    This goes away when I deactivate WP-Optimize. Any clues as to why this is going on? What stylesheet is causing this, and why?

    As per the WPDiscuz guys, this is a problem with the smush.css file, specifically this style:

    span.close {
    display: block;
    clear: both;
    text-align: left;
    color: #DF6927;
    border: 2px solid;
    border-radius: 50%;
    cursor: pointer;
    }

    I think the problem is that this style is overwriting some default style, and is not correctly referenced, looks like a straight-up bug.

    Can you please fix this? Thank you.

    • This topic was modified 1 year, 1 month ago by anuraagt.
    • This topic was modified 1 year, 1 month ago by anuraagt.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘Weird bug caused by WP-Optimize on edit-comments.php’ is closed to new replies.