Support » Plugin: Social Share Icons & Social Share Buttons » Website works fine, but cannot edit/go to settings

  • Resolved mayrucenter

    (@mayrucenter)



    Hi,

    Your plugin is GREAT, but since 3 days i cannot change any settings in WP. If i go to the plugin it only says contact us and when i click on it, the cirkle stripes (loading bar) appears but thats all.

    Can you please help?

    I have tried to deactivate the plugin and back activate it, that works but does not solve the problem.

    Thanx for you help!

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 15 total)
  • Plugin Author socialdude

    (@socialdude)

    Thanks for your question.

    Did you install any other plugin recently? If so, could you please disable those plugins temporarily and see if that fixes it?

    Your site is running PHP 5.4. or above, or?

    Hi! Thanx for your quick response!

    I installed the plugin a long time ago and updated it everytime there was an update.

    I already tried to deactivate and activate but does not fix the problem.

    I can do al lot (i thought lol) but how can i check if i run php 5.4. of higher?

    thx

    Plugin Author socialdude

    (@socialdude)

    To be clear: you tried de-activating *other* plugins (i.e. those you installed recently)?

    You can show this plugin https://wordpress.org/plugins/display-php-version/ to check your PHP version.

    I found it! I use PHP 5.6.36 🙂

    There where no plugins recently installed. Everything worked just fine, but 3 days ago i just cannot edit the plugin anymore.

    So it was al good, no changes happend, it just ‘broke down’

    Plugin Author socialdude

    (@socialdude)

    Which browser extensions do you have installed? Sometimes that is the reason. Could you please try it in a different browser?

    I just did, safari, firefox, chrome… No response

    Plugin Author socialdude

    (@socialdude)

    Strange case. It started to happen 3 days ago you said, right? Then at that time something must have changed on your site. What changes did you make? Maybe updated some other plugins?

    Plugin Author socialdude

    (@socialdude)

    Please also check if using this plugin https://wordpress.org/plugins/ultimate-social-media-icons/ makes a difference (you can install it in parallel to your current one).

    Thats right. Nu updates three days ago, last time i updated was more than 2 weeks ago and after i send the help on this forum to check if that solved it but it does not.

    Plugin Author socialdude

    (@socialdude)

    I don’t mean update of our plugin, but updates of other plugins.

    Please disable all other plugins temporarily (if possible) to see if that fixes it.

    I understud your question, but i think i did not reply well. I did not update ANY plugin not yours and not others for two weeks ago 🙂

    Try’d your last question to (see my response 33 minitues ago: ‘I already tried to deactivate and activate but does not fix the problem’

    Did not work, sorry 🙁

    Plugin Author socialdude

    (@socialdude)

    I saw that you wrote “I already tried to deactivate and activate but does not fix the problem” but it sounded like singular, i.e. like you tried to deactivate our plugin. I mean please de-activate all other plugins.

    If that doesn’t help, then our developers need to have a close look at your site. We can do this as part of this plugin https://www.ultimatelysocial.com/usm-premium/

    Ok….This is strange as… I just re try’d and now it works again! I can change settings again 🙂

    Plugin Author socialdude

    (@socialdude)

    Ok good

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 15 total)
  • The topic ‘Website works fine, but cannot edit/go to settings’ is closed to new replies.