Support » Fixing WordPress » Website working but my phpbb forums are gone please help!

  • paulie t

    (@paulie-t)


    Can anyone please help with my embarrasing techie problem?

    My club website http://www.warringtonwarlords.com appears to be working fine but the forums are dead, the link takes you to a blank white page 🙁

    I think it may be because the script is out of date, the only way I can get into the inner workings to check and update is, bottom right of main page, log in link, now the more embarrasing part- I cannot remember my log in details (even though I’m certain what my username was it won’t access it and attempting to reset it won’t acknowledge my email either 🙁

    WordPress.org who are hosting have no contact details at all for technical support (or anything else for that matter!)

    Bottom line is I need techie help please! I’m totally stuck here trying to get forums working. If anyone can help I will supply as many details as I can to get you in, thanks in advance…

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • just wondering

    (@just-wondering)

    Looks like you need to contact your provider. The white screen usually means something is wrong with the php code.

    I would think you should try the phpbb forums, it’s their code.

    paulie t

    (@paulie-t)

    thanks for the swift reply! So the problem is with the phpbb end of things? im not very good at this stuff as you can tell! not sure how i managed but the website and forums were all done by me, sorting hosting, designing it adding forums etc Its just 2 years later I cant remember how to do it!

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘Website working but my phpbb forums are gone please help!’ is closed to new replies.