Support » Plugin: Registrations for the Events Calendar - Event Registration Plugin » Website Success Message not displayed

  • Resolved Boris

    (@ispacecrusader)


    Hi,
    For some reason when I send in the registration form, the website success message is not shown.
    – with Chrome developer bar I see the text in an ID with data-attribute: data-rtec-success-message
    – I disabled all other plugins
    – I tested with 2021 theme
    – I did see the “already registered?” link, so I disabled the unregister tool. no change.

    No matter what I do, it’s not displaying.

    The site is not publicly accessible yet.

    Do you have any idea what could be causing this?

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Plugin Author roundupwp

    (@roundupwp)

    Hey Boris,

    Sorry for the delayed response here!

    I’m not sure what might be causing this though the success message does share a class with the other events notices. Are you hiding other notices with CSS by any chance? You could try adding this to the “Custom CSS” area on the “Form” tab:

    .rtec-outer-wrap .tribe-events-notices {
        display: block !important;
    }

    Otherwise I can give you more direction if I could try the registration myself. We could try to arrange something if it would be possible to see the site first hand.

    – Craig

    Thread Starter Boris

    (@ispacecrusader)

    Hi @roundupwp,

    thanks for your help!

    The class you are referring to is not present after filling out the form. the message is a data attribute of the div with these classes: rtec rtec-form-1 rtec-initialized. That div is not hidden. I’ve tested even with display:block and fixed heights and widths and a background color. It displays fine, but the message is not shown.

    You can see for yourself:
    The website is in its building stages, but you can reach the event here:
    https://inaanbouw.org/evenement/testevenement-2/

    the password to access the website is: roundupwp

    Boris

    Plugin Author roundupwp

    (@roundupwp)

    It seems I’m always redirected to a page with this message:
    https://snipboard.io/YSHQnL.jpg

    Is there a limitation for certain IP addresses perhaps?

    – Craig

    Thread Starter Boris

    (@ispacecrusader)

    Hi @roundupwp,

    sorry about that. I disabled the redirection.

    – Boris

    Thread Starter Boris

    (@ispacecrusader)

    Hi @roundupwp,

    I figured out the problem. There was something going wrong with sending the mail. Because there was no error message, I didn’t think of that. I tested with Contact Form 7, and was unable to send out anything. I got that fixed, now the message also appears for the Registrations for EC plugin.

    Thanks for your efforts!!
    Regards
    Boris

    Plugin Author roundupwp

    (@roundupwp)

    Awesome! Glad it ended up being something you could fix yourself.

    Let me know if you end up with any more questions.

    – Craig

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.