WordPress.org

Forums

Website on Mozilla (5 posts)

  1. ikraft
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi Everyone,
    My URL is paperwalk.in

    I have made some changes in the width of the page template in my CSS style sheet from 67.7% to 100% to make my content appear across the page with just enough margin on either sides of the website pages.

    After doing the same, my site is working fine only on Chrome and I.E and not on MOZILLA where the content and pictures are showing up vertically. However when i reload the page it appears fine.

    Can anyone help me with this please, even the site favicon shows well on Chrome appears broken in Mozzila.

    Thanks for your help in advance,
    Navin

  2. Nikki Blight
    Member
    Posted 3 years ago #

    On my screen your site looks identical in all browsers, and the favicon works fine. Have you tried clearing your browser's cache?

  3. ikraft
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hello Kionae,
    Thanks for your speedy reply, are all the pictures big sized in all the browsers ?

    I think the cache has been cleared but the pics appear first as thumbnail size on the Mozilla browser and after I upload it gets to the original size.

    Do u think it could be the case of a bad browser? Should I re install?

    Thank you,
    Navin

  4. Nikki Blight
    Member
    Posted 3 years ago #

    Yes, all of the pictures load as a larger size for me, not a thumbnail, in all of my browsers.

  5. ikraft
    Member
    Posted 3 years ago #

    Thanks Kionae, I just got this sorted a few hours ago. I didn't add the width % in my CSS style sheet, just added 100; instead of 100%;

    Thank you for testing it.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags