Support » Fixing WordPress » Website not displaying visually, content is there but template is missing

  • laurenlrg

    (@laurenlrg)


    I am trying to figure out why my wordpress site is not displaying correctly. Everything on the back end has remained the same and the content looks correct on the back end. Nothing has been changed other than I did the classic editor plug-in update/work around that was recommended I do by wordpress. All of my other plug-ins are up to date as well. I am not sure if they are correlated, but my site is no longer displaying my content correctly and visually. All the content is there, its just not in the template.

    My host is bluehost and my website website template is Prophoto.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • Moderator James Huff

    (@macmanx)

    Volunteer Moderator

    Something is very wrong with your theme. For now, I recommend switching to any other theme at Appearance > Themes in your site’s Dashboard.

    Next, since that is a commercial theme, we ask that you please go to their official support channel, so you can get support from the people who know it best: https://help.pro.photo/

    Forum volunteers are not given access to commercial products, so they would not know why it is not working properly. Other community members who may have faced your issue might be able to help you but your best bet is your product’s developer. Keep in mind we encourage you to use the official support venues, as it allows the developers to be aware of issues with their code and gives back to the community in a more robust way.

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • The topic ‘Website not displaying visually, content is there but template is missing’ is closed to new replies.