WordPress.org

Support

Support » How-To and Troubleshooting » Website in Italics only

Website in Italics only

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • C W (VYSO)
    Member

    @cyril-washbrook

    Yes. If you view the source of your page and scroll to line 384, you will see that there is a stray piece of markup:

    <p class="feed"><i class=</p>

    You need to remove the <i class= fragment.

    Mark Senff
    Participant

    @senff

    something wrong in your HTML code. View source and you’ll see this:

    <p class="feed"><i class=</p>

    Not sure how that happened, but that’s the cause that needs to be fixed.

    EDIT: Cyril beat me to it

    Michael
    Moderator

    @alchymyth

    you might have tried to remove something from header.php (?) and have broken the code;

    here is a larger section of where the error is:

    <!--TOP-->
          	<div class="top_line">
        	<div class="container">
            	<div class="row">
                	<div class="span6">
    					<p class="feed"><i class=</p>
        			</div>
                    <div class="span6 soc_icons">

    you might need to compare the code with an unedited version of your theme, or contact the theme’s developer for support;
    http://codex.wordpress.org/Forum_Welcome#Commercial_Products

    Okay, I deleted that code and it’s back to normal! Success!
    Thanks so much for the responses!

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Website in Italics only’ is closed to new replies.