Support » Theme: Virtue » Website doesn’t work anymore after updating theme

Viewing 5 replies - 16 through 20 (of 20 total)
  • Ok, I think I got everything fixed. If I come across anything, I’ll open up a new ticket. Thanks for your help.

    Hi, I have updated Virtue theme yesterday and since then, the BLOG page does not work anymore (articles are not displayed).
    I do not manage any child theme. I just work with standard Virtue theme , but French translated version.

    I never update code in my website files. I have no competencies for that. Before I go back to previous backup version, I let you see the problem I have on the blog page :
    https://laurence-aubourg.com/blog/
    I have used standard Virtue parameter “blog” in the page setup.
    Kind regards,
    Laurence from France.

    hannah

    (@hannahritner)

    Hi Laurence,
    In the future please start a new topic.
    Have you tried deactivating your plugins to test if any are conflicting? I would suggest starting there. Also make sure you’re up to date on the theme/plugins/wordpress.

    Hannah

    I feel like this is the same topic. I too found that my blog page on two different sites would not display after updating them today. The plug-in conflict appears to be the Kadence Toolkit. So if you didn’t find your problem Laurence, try disabling that one. But since it is designed to work with Kadence themes that seems really odd.

    hannah

    (@hannahritner)

    Hi cboz3,
    I can’t imagine the issue is with the Kadence Toolkit. It could be you have another plugin interfering with the toolkit plugin. Have you tried deactivating your others? And you’re up to date on the theme and WordPress correct?

    Hannah

Viewing 5 replies - 16 through 20 (of 20 total)
  • The topic ‘Website doesn’t work anymore after updating theme’ is closed to new replies.