Support » Plugin: Polylang » Website dead

  • I have updated Polylang to version 2.2 and now my website is completely dead.
    The browser keeps turning in an attempt to load every single page.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 17 total)
  • This was me too.
    I delete the folder / wp-content / plugins / polylang / and send/install the older version plugins and run again.

    What’s your version of php?

    • This reply was modified 2 years, 3 months ago by malyyy.
    • This reply was modified 2 years, 3 months ago by malyyy.

    I have the same issue! :((( SAnd I did not make a backup. Somebody has 2.1.6 version? Pls!

    I love you malyyy! :))) my site is working again! 🙂 thank you!

    Same issue here.
    Updating to version 2.2 trashed my website.
    Took me ages to realize it’s the polylang causing all the problems.
    Fix it ASAP.
    Thank you

    Plugin Author Chouby

    (@chouby)

    Hi,

    Fix it ASAP.

    I’d like to but without any more clue from all of you, it’s just imposible!

    Step 1: Switch to Twenty Seventeen and deactivate *all* plugins except Polylang. Does it work? If no, what happens? A link to the non-working site would help.

    What infos do you need?
    The page gives a blank page so it can not be deactivated from the panel…

    Just updated my last version and I cannot access my webpage or login page! Keeps showing me this…

    Warning: require_once(/homepages/29/d565358658/htdocs/clickandbuilds/mydearlola/wp-content/plugins/polylang/include/class-polylang.php): failed to open stream: No such file or directory in /homepages/29/d565358658/htdocs/clickandbuilds/mydearlola/wp-content/plugins/polylang/polylang.php on line 52

    Fatal error: require_once(): Failed opening required ‘/homepages/29/d565358658/htdocs/clickandbuilds/mydearlola/wp-content/plugins/polylang/include/class-polylang.php’ (include_path=’.:/usr/lib/php7.0′) in /homepages/29/d565358658/htdocs/clickandbuilds/mydearlola/wp-content/plugins/polylang/polylang.php on line 52

    Plugin Author Chouby

    (@chouby)

    @marinapaulblog2017 please avoid double posting.

    @malyyy What cannot be deactivated from the dashboard? Polylang? If that’s the case, this is most probably due to the custom code you wrote without checking that the plugin is active. Read: https://polylang.pro/doc/function-reference/

    What infos do you need?

    Step 1: Switch to Twenty Seventeen and deactivate *all* plugins except Polylang. Does it work? If no, what happens? A link to the non-working site would help.

    when updating to version 2.2 something in the plugin starts getting into some sort of a loop which makes the website either not load at all, or load after a significant amount of time (usually ends with host error).
    By restoring to a backup before 2.2 (2.1.6) everything works perfect and all the other plugins are up to date. When I’ve tried updating polylang again to 2.2, it trashed the website again.

    • This reply was modified 2 years, 2 months ago by bridgeschool.

    @chouby Unfortunately, you understand that you can not keep a non-functioning business website. I will try to make a copy after the weekend and if the situation is repeated I will post the address to the copy.

    Please write me your address e-mail 🙂
    ps. I copied the plugins one by one.
    The biggest delay is generating a connection with Shortcodes Ultimate.
    Do you have the Shortcodes Ultimate plugin installed (4.10.2)?

    • This reply was modified 2 years, 2 months ago by malyyy.
    • This reply was modified 2 years, 2 months ago by malyyy.
    Plugin Author Chouby

    (@chouby)

    @bridgeschool

    Switch to Twenty Seventeen and deactivate *all* plugins except Polylang. Does it work?

    @malyyy

    Is the issue with a specific shortcode?

    Your plugin and https://pl.wordpress.org/plugins/shortcodes-ultimate/ They are heavily burdened and it delays and sometimes completely stop opening and timeout of a website.

    Plugin Author Chouby

    (@chouby)

    I don’t reproduce any issue with this plugin. Is the issue with a specific shortcode?

    No.
    Do you want access to a copy of my website? ( Sandbox adress http://e-kaliteri.home.pl/test-polylang )
    If so write malyyy @ gmail.com or write your address here

    tools.pingdom.com result:
    SU without Polylang is in 5s.
    I turned off SU and is in 10-12s with Polylang plugged in and 5-6s without.
    If I include SU and Polylang I get 50s or timeout.

    Michael

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 17 total)
  • The topic ‘Website dead’ is closed to new replies.