Support » Fixing WordPress » website adding blog folder

  • I’m not sure how or why my site keeps adding a subfolder ‘blog’ but I keep deleting it and it keeps coming back. This makes our blog link not work. Any ideas?

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Moderator kmessinger

    (@kmessinger)

    Is this your blog link, http://www.quadeconsulting.com/blog/ ?

    Moderator kmessinger

    (@kmessinger)

    Since that is a commercial theme, we ask that you please go to their official support channel, so you can get support from the people who know it best.

    https://www.elegantthemes.com/forum/

    Forum volunteers are also not given access to commercial products, so they would not know why it is not working properly. Other community members who may have faced your issue might be able to help you but your best bet is your product’s developer. Keep in mind we encourage you to use the official support venues, as it allows the developers to be aware of issues with their code and gives back to the community in a more robust way.

    esmi

    (@esmi)

    Forum Moderator

    Have you tried:

    – deactivating all plugins to see if this resolves the problem. If this works, re-activate the plugins one by one until you find the problematic plugin(s).

    – switching to the default theme to rule out any theme-specific problems.

    resetting the plugins folder by FTP or PhpMyAdmin. Sometimes, an apparently inactive plugin can still cause problems.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘website adding blog folder’ is closed to new replies.