WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » WooCommerce Dynamic Gallery » [Resolved] WC Dynamic Gallery LITE Not showing up in the admin bar

[Resolved] WC Dynamic Gallery LITE Not showing up in the admin bar

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • You can find plugin settings as the last tab in the WooCommerce settings page.

    I think Dynamic Gallery is a terrific plugin. I am trying the Dynamic Gallery Lite first.

    I am new to this plugin so am not sure what I am doing wrong.

    When I try to attach a Media Library image to a woocommerce product post, I get the message ‘No Products found.’

    I have a published product post without any scrolling images.
    When I look at the published post I see where the image would be scrolling.

    I am using the Weaver II theme which is to be compatible with WOOCOMMERCE.
    I have Permalinks set to the following: Custom Structure: /%postname%/

    I have Dynamic Gallery Lite v. 1.0.8 installed. When I am in the media Library, click on ‘Attach’, the window comes up asking me to enter a product post to search for, I type in the name of an existing Product post, bullet the ‘Product’ type post and the search responds with ‘No products found’.

    What am I doing wrong?

    This plugin seems to be the ‘dream for product stores’, but I need some help in understanding what I am doing wrong.

    Thanks for all of your help.

    Plugin Author Steve Truman

    @a3rev

    @jjune,

    Hmm – I did post a reply to you yesterday – but i look today and it is not here. After replying to you I added the answer you are after to the plugins wiki docs – you can see that here WordPress Media Library Images won’t show.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘[Resolved] WC Dynamic Gallery LITE Not showing up in the admin bar’ is closed to new replies.
Skip to toolbar