Support » Plugin: Genesis Connect for WooCommerce » WC 3.0.3 Product Gallery Not Working After Adding Code

  • Hi, I’ve added the functions.php code and the css suggested and gallery still not working properly. Thumbnails not spaced properly and it opens images in separate window. The code added is as follows:

    add_theme_support( ‘wc-product-gallery-zoom’ );
    add_theme_support( ‘wc-product-gallery-lightbox’ );
    add_theme_support( ‘wc-product-gallery-slider’ );

    css:

    figure.woocommerce-product-gallery__wrapper {
    margin: 0;
    }

    [Moderator note: code fixed. Please wrap code in the backtick character or use the code button.]

    I have cleared cache and tried re-uploading functions.php/style.css to no avail. Sample of issue can be seen here:
    https://visitmathews.com/lodging-in-mathews-va/3-bedroom-homes-and-cottages/reflections-chesapeake-bay-getaway/

    Thanks for any insight you can provide.

    • This topic was modified 3 years, 2 months ago by bdbrown.
Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Hi, I have the same problem. Even I added the code in the functions.php and nothing.

    If I look at the Inspect option in the browser I see the image, but not showing in the product simple page. I noticed that only happens when the product have a variation.

    https://endubikes.com/tienda/componentes/tijas/tijas-tijas/tija-fox-transfer-factory-150-mm-interno-2017/

    Any ideas?

    Hi,

    Try adding the following to your style.css file.

    .product.has-default-attributes.has-children>.images {
        opacity: 100%;
    }

    [Moderator note: code fixed. Please wrap code in the backtick character or use the code button.]

    Cheers,

    Nick

    • This reply was modified 3 years, 2 months ago by bdbrown.
    • This reply was modified 3 years, 2 months ago by bdbrown.

    Thanks Nick, I tried adding css code you suggested and no luck. I’m at a loss as to how to fix.

    Hi Nick, still I have the problem. I tried changing the styles as you suggested and nothing…

    Hey guys I was able to get the images to load by adding the funcitions to straight to the genesis connect plugin files instead of too the functions.php.

    Just add:

    add_theme_support( 'wc-product-gallery-zoom' );
    add_theme_support( 'wc-product-gallery-lightbox' );
    add_theme_support( 'wc-product-gallery-slider' );

    [Moderator note: code fixed. Please wrap code in the backtick character or use the code button.]

    to your
    function yourtheme_setup() {
    HERE
    }

    It should fix it at least until Studiopress can push an update for woocommerce connect. I hope this helps!

    • This reply was modified 3 years, 2 months ago by bdbrown.
    • This reply was modified 3 years, 2 months ago by bdbrown.
Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘WC 3.0.3 Product Gallery Not Working After Adding Code’ is closed to new replies.