Support » Plugin: WaveSurfer-WP » Waveform and Olam theme problem

  • Resolved Peter023

    (@peter020)


    I tried your plugin to replace the native wp player but the waveform is not showing up in categories or any other listing pages. Single download page is working fine via “Add Media”.

    Any idea?

    Many thanks!

    • This topic was modified 1 year, 2 months ago by Peter023.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Plugin Author X-Raym

    (@x-raym)

    Hi,

    Theme / plugin interactions can be very long to debug, I faced that few times and it was really complex, it was in fact a plugin, which used custom template to overide standard WP page etc… and then the location of the interactions it is found, other tricks have to be done to find the right filter to overide the theme, or the right way to create a template page compatible etc…

    Sometimes it is also AJAX issue which need to create a custom init plugin, based on custom event of the theme/plugin, so in this case it requires moding a custom initialization plugin (the javascript init page only):
    https://github.com/X-Raym/wavesurfer-wp-init/blob/master/wavesurfer-wp-init/js/wavesurfer-wp-init.js

    I invite you to contact the theme author is you have such issue, cause he will have more insights about how his template page are loading thing.

    I hope it will point you to the right direction !

    Cheers !

    Hi,

    It is indeed horror to get everthing working like the way we want it.
    If I knew this before I would never have cohsen this path.
    We would have buld everything from scratch.

    Anyway thanks for your message, much appreciated.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘Waveform and Olam theme problem’ is closed to new replies.