Support » Plugins and Hacks » [Resolved] Watermark existing images

[Resolved] Watermark existing images

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • Plugin Author dFactory


    It’s not possible at the moment but this feature is planned for the next release of Image Watermark (in 1-2 weeks).

    Hi am I doing something wrong? I have tried to add my image watermark using Version 1.1.1 of you plugin on WordPress 3.6 beta 3 and it isn’t applying the water mark to the images. Is there something else I can help test?

    Plugin Author dFactory


    We didn’t test it with WP 3.6 as it is still in beta stage and we won’t do it until late RC. However it should work properly as there are no significant changes to handling uploads in this WP release.

    Hi dFactory.

    I have retest your plugin with both Twenty Thirteen and Twenty Twelve with 3.6-beta4-24560 and I can’t get the watermark to appear on any gallery posts.


    I also have checked the post and I can’t get the automatically watermark to appear.


    I was also wondering if there was something wrong with the setting I had set. So I have made a screenshot below.


    Hope this helps… 

    Plugin Author dFactory


    Looks like you have set up everything properly. It might be a 3.6 issue, we didn’t test it yet (hovewer I doubt it). It might be some kind of server setup problem also. If we find it working fine under 3.6, we’ll ask you to use our support forum to provide admin access to your site.

    Hello, thanks for your plugin, it’s very good !

    But i have the same problem.

    Is it now possible to watermark existing images ?
    You say : “or go to Media Library to apply watermark to previously uploaded images” on plugin page. But i find nothing to make that.

    Thanks by advance.

    Plugin Author dFactory


    It is possible to bulk watermark existing images – go to Media Library and under Bulk Actions dropdown you’ll find new option called Apply Watermark. You just select images you need to watermark, select Apply Watermark and click apply (just remember to enable manual watermarking in IW settings.)

    The option you described for watermarking existing images doesn’t appear for me (Media Library > Bulk Actions > Apply Watermark). The plugin is activated but I just installed it 10 minutes ago. Is it just a matter of waiting for this to appear? Thanks.

    Sorry, just saw your note about enabling manual watermarking, which I’ve done now. Checked the images I wanted the watermark to appear on, then Apply, but still nothing even though I get a message that it was successfully applied. Help?

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • The topic ‘[Resolved] Watermark existing images’ is closed to new replies.