Support » Plugin: WooCommerce Multilingual - run WooCommerce with WPML » Warnings, Invalid argument supplied

  • Hi

    I have this issue since 2 days ago. As we not have custom attributes, I get a bit confused what I can do. For now I not display warnings, but I like to get this warning in general off!

    Regards,

    Simon

    debug.log file:

    [05-Jul-2019 00:49:52 UTC] PHP Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/easydeto/public_html/wp-content/plugins/woocommerce-multilingual/inc/class-wcml-attributes.php on line 408
    [05-Jul-2019 00:49:52 UTC] PHP Warning: Illegal string offset ” in /home/easydeto/public_html/wp-content/plugins/woocommerce-multilingual/inc/class-wcml-attributes.php on line 424
    [05-Jul-2019 00:49:52 UTC] PHP Notice: Uninitialized string offset: 0 in /home/easydeto/public_html/wp-content/plugins/woocommerce-multilingual/inc/class-wcml-attributes.php on line 424
    [05-Jul-2019 00:49:52 UTC] PHP Warning: Illegal string offset ‘value’ in /home/easydeto/public_html/wp-content/plugins/woocommerce-multilingual/inc/class-wcml-attributes.php on line 424
    [05-Jul-2019 00:49:52 UTC] PHP Notice: Uninitialized string offset: 0 in /home/easydeto/public_html/wp-content/plugins/woocommerce-multilingual/inc/class-wcml-attributes.php on line 424

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Support George Botsev

    (@botzev)

    Hello and thank you for contacting us.

    Can you tell me how can I try to reproduce the problem – do you have some steps that you take, or some page that you visit and you see that problem?

    You also mentioned that the problem started two days ago – do you recall what changed in the past days?
    Did you update something or change some settings?

    Hi George Botsev

    I did do the normal updates, on plugins. Where I get confused, that I do not have custom attributes on any products.

    You wont see on any page for the moment, but it shows up everywhere, where I have products in it.

    As they are “warnings” I disabled them for now.

    I did not do anything special the last 2 days.

    Regards,

    Simon

    Plugin Support George Botsev

    (@botzev)

    That is strange.
    Would it be possible that you open a ticket in our support forum at wpml.org so that we can better help you – we need to get access to your site and debug the issue further, as I was unable to reproduce that issue in my testing environment with all of our latest plugin versions?

    Dear George Botsev

    I created already a ticket yesterday, but it seems as the support is either busy – or slow.

    Regards,

    Simon

    Plugin Support George Botsev

    (@botzev)

    I am sorry for that.
    I am sure that your ticket will be taken and assigned to one of our supporters soon.
    Please link the ticket here if possible.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.