Support » Plugin: MailChimp List Subscribe Form » Warning Missing argument 3 and Site is slow

  • Site is running slow and giving out Warning Missing argument 3. As seen in other threads, I’m not the only one with this problem.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Hey @jurecuhalev ,

    Thanks for your post. You are correct that this is an error message a few folks are running into. Our developers are aware of this problem and working towards a fix to push out as soon as possible, though in the meantime, one user has posted a code change that appears to be resolving the issue for most users. If you’d like to check out that workaround, it can be found here on the forums: https://wordpress.org/support/topic/missing-argument-3-for-mailchimp_apiget/

    If that workaround does not solve the issues you’re seeing, we can certainly take a closer look into things. If possible, could you provide the following details so we can take a closer look?

    – the PHP version running on the WordPress site
    – the theme being used for this site
    – the version of WordPress currently installed
    – a list of all active plugins running on the site when this error appears

    Thanks,

    Malachite

    Thread Starter JureCuhalev

    (@jurecuhalev)

    Hi Malachite,

    that thread fixes the argument error. Thank you.

    Your plugin still makes the site load 10 seconds! As such it is still broken.

    -jure

    Hey @jurecuhalev ,

    Glad to hear that initial error is now resolved. As for this long load time, I agree that’s far from ideal. Just to get some insight into what might be causing this, would you mind sharing a few details about the site itself? Specifically we’ll need the following:

    — What version of PHP is running on the site?
    — What theme is being used on the site?
    — What other plugins are actively installed on the site?
    — Does this slow-down persist when disabling all plugins except the List Subscribe plugin?

    Thanks in advance for this. We’ll keep an eye out for any replies.

    Malachite

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Warning Missing argument 3 and Site is slow’ is closed to new replies.