Support » Plugin: Ultimate 410 Gone Status Code » Warning message after dowloading the plugin

  • Resolved sophie1978

    (@sophie1978)


    Hello,

    Tht website had been hacked so i need to delete more than 600 urls.

    When I downloaded the plugin, i had thsi message on the front end of the website :

    Warning: Undefined variable $limitString in /homepages/18/d488283770/htdocs/wordpress/wp-content/plugins/ultimate-410/src/CustomTable.php on line 72

    How can I fix it?

    For now i prefer to desactivate the plugin so the messaeg won’t appear on the website.

    Thanks

    Sophie

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • Plugin Author alpipego

    (@alpipego)

    Hi Sophie,
    Thank you for raising the issue. My apologies.

    I have fixed this in the latest version 1.1.1. The update should be available in your backend.

    Best regards,
    Alex

    Thread Starter sophie1978

    (@sophie1978)

    Thank you so much Alex for your quick answer

    Thread Starter sophie1978

    (@sophie1978)

    Hi Alex,

    It ‘s me again.

    I activate the plugin but can download only the version 1.0.5. The latest one 1.1.1 is not available.

    On the version 1.0.5 i still have the warning :

    Warning: Undefined variable $limitString in /homepages/18/d488283770/htdocs/wordpress/wp-content/plugins/ultimate-410/src/CustomTable.php on line 72

    Is it possible to fix it?

    Thanks

    Plugin Author alpipego

    (@alpipego)

    Hi Sophie,
    Sorry again. If the plugin update does not show in your backend, could you please try installing the latest version manually from here: https://downloads.wordpress.org/plugin/ultimate-410.1.1.1.zip

    Thank you. I hope this resolves the issues for you.

    Best regards,
    Alex

    Thread Starter sophie1978

    (@sophie1978)

    Thanks Alex.

    It is fixed 🙂

    Thread Starter sophie1978

    (@sophie1978)

    Hello,

    I have another question.

    I have quite a lot of urls with this type : /p=5415

    I used the plugin but thay still have 404 response code. I do not understand

    Can you help me with that ?

    Thanks

    Sophie

    Plugin Author alpipego

    (@alpipego)

    Hi Sophie,
    if I add a URL like you mentioned, I correctly get a 410 status code response.
    Did I do anything differently here? Please see the screenshot here: https://ibb.co/4TcgkQY

    • This reply was modified 6 days, 14 hours ago by alpipego.
    • This reply was modified 6 days, 14 hours ago by alpipego.
    Thread Starter sophie1978

    (@sophie1978)

    Hi Alex

    Thank for your reply

    Here is the screenshot

    https://www.bbc-diagnostics.com/?p=5299

    and this url is part of the list in the plugin ultimate.

    Thanks

    Plugin Author alpipego

    (@alpipego)

    Hi Sophie,
    Unfortunately, the screenshot above is the same URL as the missing page.
    Nevertheless, the URL you linked to above is different than what you had sent me here—notice the p= vs ?p=. We can’t handle URL parameters in Ultimate 410. The one including the question mark is a valid WordPress request to the post with the ID 5299—if that post ID does not exist, WordPress will return a 404.

    We have had a similar request before, but decided not to implement it yet because it could have too many side effects on the internal workings of WordPress. For now, Ultimate 410 only works on Pretty Permalinks. Please excuse the inconvenience.

    Best regards,
    Alex

    Thread Starter sophie1978

    (@sophie1978)

    Hi Alex,

    Thanks for your reply

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.