Support » Plugin: Toggle The Title » Warning in debug mode

  • Resolved KTS915

    (@kts915)


    This is a really useful plugin, but I’m getting the following error message:

    Incorrect Use of wp_enqueue_style()
    Used in wp-content/plugins/toggle-the-title/main.php on line 54.
    Scripts and styles should not be registered or enqueued until the wp_enqueue_scripts, admin_enqueue_scripts, or login_enqueue_scripts hooks.
    This message was added in version 3.3.

    https://wordpress.org/plugins/toggle-the-title/

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Author avner.komarow

    (@avnerkomarow)

    hi,
    you can use the plugin without any fear – it’s just a warning and the script is working.

    that said, i don’t like it ether 🙂 and will fix/check it out.
    it will take me a couple of days until i will get around to it but i will defiantly check it out.

    thanks for letting me know – i will replay here after.
    avner.

    Thank you! I have a couple of themes where this plugin seems unable to make the title of a page disappear, and I wondered if this might be the reason.

    Plugin Author avner.komarow

    (@avnerkomarow)

    i don’t think that this warning is related.
    it’s just the styling of the meta box on the admin edit screen there is no relation to the front end.

    Plugin Author avner.komarow

    (@avnerkomarow)

    Plugin Author avner.komarow

    (@avnerkomarow)

    fixed in 1.4

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Warning in debug mode’ is closed to new replies.