• Resolved annaprova2019

    (@annaprova2019)


    The account page show the following error after the last update of the plugin user registration (today 2 october)
    : Invalid argument supplied for foreach() in
    /web/htdocs/www.irfid.eu/home/elearning/wp-content/plugins/user-registration/includes/functions-ur-template.php
    on line
    456
    please help

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Support sharmadpk03

    (@sharmadpk03)

    Hi @annaprova2019,

    I just visited the link that you provided. I registered on your site and logged in too but I can see no error or warnings. Could you please attach a screenshot of what you are seeing? Also please deactivate and re-activate the plugin and check whether you are getting the same error.
    Do let us know and we will get back to you.

    Regards!

    Same issue occurring here – have deactivated and reactivated the plugin, however this has had no effect on the error. Also getting the same error when clicking the link to “profile details” on the account dashboard (error shows up on the top of the page, and also again inside the dashboard area). Issue appears to only exist with existing users, as I have created a new user account, and there is no error issued when displaying the account page.

    Screenshots (note, there are too many error messages to fit on a single screen):
    https://zpactheatre.com/user-registration-plugin-error-top/
    https://zpactheatre.com/user-registration-plugin-error-bottom/

    I am also getting a warning when editing a user in the backend that has not been created through the user registration form. In my case that the custom fields are not displayed for user accounts created through other means seems to tricker the warning.

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/thewebta/public_html/lw/wp-content/plugins/user-registration/includes/admin/class-ur-admin-profile.php on line 423

    Plugin Support sharmadpk03

    (@sharmadpk03)

    Hi @thewebtailors @kintoshmalae @annaprova2019,

    Sorry for all the inconvenience that you faced. There was a slight glitch in the previous update which was triggering this issue but it has already been fixed and we have also pushed the fixes, Please update it to the latest version and the errors will be gone.

    Feel free to get back to us if you still face any issues.

    Regards!

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.