Support » Plugin: WordPress Steem » “wait 300 seconds” problem

  • Hi, i just installed the newest version of your plugin, but there is this error “wait 300 seconds…” both in posts and pages. please, help đŸ™‚

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Plugin Author recrypto

    (@recrypto)

    Hello photosvadeb1!

    Here’s ways to troubleshoot the issue:
    1. Have you tested by publishing it again by clicking on the checkbox field that says “Publish on Steem blockchain?
    2. Please make sure you have entered the right “private posting key” on the Steem Settings in your admin dashboard.

    Please let me know. Thanks! đŸ™‚

    Thread Starter photosvadeb1

    (@photosvadeb1)

    Hello, recrypto!
    I enterede my private publish key in the settings of the plugin and i check “publish on steemeit” checkbox, but still see this message. here’s the printscreen http://prntscr.com/h3t0nm
    It would be very cool if you could help with the solution. Thanks

    Thread Starter photosvadeb1

    (@photosvadeb1)

    I already tried to use the plugin with another website of mine using different hosting, but the problem is the same ((

    Hi recrypto,

    I also still have the same issue and have never able to post on steem. Could you let me know any solution in your mind? Thanks!

    I have the same problem. What is the cause?

    I do have the same issues here …. any help with this?

    Following this as I am having the same issue.

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘“wait 300 seconds” problem’ is closed to new replies.