WordPress.org

Forums

WordPress SEO by Yoast
W3C-Errors: "element meta is missing required attribute" (3 posts)

  1. Teranika
    Member
    Posted 1 year ago #

    I am using WordPress SEO by Yoast Version 1.4.11. And all of a suddon there are the following W3C validating errors:

    Element meta is missing required attribute name.
    <meta property='og:locale' content='de_DE'/>

    Element meta is missing required attribute name.
    <meta property='og:type' content='article'/>

    Element meta is missing required attribute name.
    <meta property='og:title' content='Dettmer Seminarunterlagen-Verlag'/>

    Element meta is missing required attribute name.
    …n als Word-Dokument für Office und Windows zum Ausdrucken und fürs Intranet.'/>

    Element meta is missing required attribute name.
    <meta property='og:url' content='http://www.dettmer-verlag.de/'/>

    Element meta is missing required attribute name.
    <meta property='og:site_name' content='Dettmer Seminarunterlagen-Verlag'/>

    Can anybody help out with what to do to eliminate those errors? And is there any danger concerning the functionality of the plugin and/or the page?

    Thanks.

    http://wordpress.org/extend/plugins/wordpress-seo/

  2. Kotheof
    Member
    Posted 1 year ago #

  3. Teranika
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks. I should have mentioned that I already found that link via google. But I was hoping that someone could give me a bit more information concerning this topic. Especially because the information given there ist 10 month old.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • WordPress SEO by Yoast
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic