Support » Plugins » W3 Total Cache Plugin and Litespeed : Compatibility?

  • Resolved Hazlo

    (@hazlo)


    Hello there,

    My hoster installed Litespeed on his servers and since then I have to deactivate the plugin W3 Total Cache not to have my blog in a mess.
    Did anyone hear about compatibility troubles between the wordpress cache plug-in and Litespeed?
    Thx, in advance
    http://www.hazlotopics.com/blog/

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Snat

    (@snat)

    What exactly was the problem, “not to have my blog in a mess” sadly means little.

    Was you having a rewrite issue, cache wasn’t being deleted etc ?

    Hazlo

    (@hazlo)

    Hello,
    Thx for answering. The problem was : Nothing was at the right place, images, text, the page width was totally different, the white background of the theme became transparent, and the sidebar was I don’t know where… this is was I called “a display in a mess”.
    After emptying all the caches in W3C and in my browser it was ok again but a while later the problem was coming back.
    The support in W3C told me maybe I should disable the Minify css function. I’ll test it now.
    I’ll post the result here, in case it could help someone else….
    (**WP 3.2.1 / twenty Eleven theme with a child theme / http://www.hazlotopics.com/blog/)

    Hazlo

    (@hazlo)

    My blog loading is ok now after disabling the Minify function in the settings of W3 Total Cache.
    Thanks to the people at W3edge for their good advice.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘W3 Total Cache Plugin and Litespeed : Compatibility?’ is closed to new replies.