WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » W3 Total Cache » [Resolved] W3 Total Cache Not Serving Some Images from CDN

[Resolved] W3 Total Cache Not Serving Some Images from CDN

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • For what it is worth, after a while, nothing is served from the CDN. The “Upload queue” fills with “Object already exists” errors, and the CDN entirely stops serving any purpose. Deleting the queue resolves this issue (but not the 5 images I mentioned above), but this seems only temporary.

    Is there a solution to this problem? I have seen suggestions that W3 Total Cache is not designed to work well with Amazon Cloudfront because, apparently, it uses origin push. I have also seen suggestions to use a different CDN provider, but I did not see any explanation as to why this may be the case, or how to resolve it.

    Many thanks to the community.

    I can see that this problem has been reported so many times, that it must be a known issue of W3 Total Cache. Unfortunately, I did not see it listed anywhere as a Frequently Asked Question, so I am not sure if this issue is being resolved for the upcoming version.

    I wish Frederick luck resolving this bug, as it would be nice if W3 Total Cache worked with Amazon Cloudfront.

    I decided that since nobody can help me resolve this issue I will hardcode references to the CDN in my template for the files which are not being correctly picked up by W3 Total Cache.

    Thanks, and sorry for that.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘[Resolved] W3 Total Cache Not Serving Some Images from CDN’ is closed to new replies.
Skip to toolbar