WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] W3 Total Cache broke my website

[Resolved] W3 Total Cache broke my website

  • Warning: require_once(/home/worlds33/public_html/wp-content/plugins/w3-total-cache/lib/W3/Plugins.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/worlds33/public_html/wp-content/plugins/w3-total-cache/inc/define.php on line 1379

    Fatal error: require_once(): Failed opening required ‘/home/worlds33/public_html/wp-content/plugins/w3-total-cache/lib/W3/Plugins.php’ (include_path=’.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php’) in /home/worlds33/public_html/wp-content/plugins/w3-total-cache/inc/define.php on line 1379

    I don’t really know what to say. It’s unbelievable. And yet it was labeled as 100% compatible…

    http://wordpress.org/extend/plugins/w3-total-cache/

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • I have deleted everything and I still got the message

    W3 Total Cache Error: some files appear to be missing or out of place. Please re-install plugin or remove /home/worlds33/public_html/wp-content/advanced-cache.php.

    I’ve uploaded W3TC Files again and now I get

    Warning: require_once(/home/worlds33/public_html/wp-content/plugins/w3-total-cache/lib/W3/Plugins.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/worlds33/public_html/wp-content/plugins/w3-total-cache/inc/define.php on line 1379

    Fatal error: require_once(): Failed opening required ‘/home/worlds33/public_html/wp-content/plugins/w3-total-cache/lib/W3/Plugins.php’ (include_path=’.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php’) in /home/worlds33/public_html/wp-content/plugins/w3-total-cache/inc/define.php on line 1379

    Don’t really know what to do.

    Go to your hosting file manager.. Look for “advanced-cache.php” in the /wp-content/ folder – DELETE this file.
    Alternatively use FTP to delete the file.

    Delete any remaining W3 Folders as well:
    /wp-content/plugins/w3-total-cache
    /wp-content/w3tc-config
    /wp-content/cache

    Ok, my developer solved it for me.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘[Resolved] W3 Total Cache broke my website’ is closed to new replies.