Support » Plugin: WooCommerce MyParcel » Vreemde of geen datum meer?

 • Resolved guicher

  (@guicher)


  De minimalistische look van de nieuwe plugin is prima. Alleen ik snap werkelijk helemaal niets van de datum berekening.
  Verwerkingstijd = 1 dag
  Leverdagen venster = 0 dagen

  Als ik nu geen titel invul bij Standaard bezorgtitel dan worden inderdaad de bezorgtijden zichtbaar. Maar hier staat geen datum bij. Dus er wordt b.v. tussen 12:00 en 14:00 bezorgd, maar op welke dag? Geen idee (als klant zijnde). Wat ik ook vreemd vindt is als er een Leverdagen venster van 1 of meer dagen wordt ingesteld, en de besteldatum is op een zondag de eerst volgende leverdag op woensdag is?

  Al met al ervaar ik vreemd gedrag door de plugin met betrekking tot leverdatums.

  Hoop dat dit opgelost kan worden, anders heeft deze plugin helaas voor mij geen toegevoegde waarde meer en kan ik net zo goed alles weer met de hand gaan verwerken op de MyParcel website.

Viewing 1 replies (of 1 total)
 • Plugin Author Richard Perdaan

  (@richardperdaan)

  Beste @guicher,

  Het klopt inderdaad wanneer je bij Standaard bezorgtitel niks invult, je dan de tijden terug krijgt waarop het pakket bezorgd word.

  Goed dat je aangeeft dat je de verwerkingstijd op 1 dag heb staan en de leverdagen venster op 0. Echter kan dit ook te maken hebben met de sluitingstijd.

  Als ik bijvoorbeeld op een zondag een bestelling doe en de verwerkingstijd op 1 dag staat, dan zou de eerste mogelijke optie dinsdag moeten zijn. Echter wanneer de sluitingstijd is overschreven dan zal de eerste mogelijke optie woensdag zijn.

  Ik hoop je verder geholpen te hebben. Mocht het nog niet goed gaan dan hoor ik dat graag van je. Het is ook mogelijk om contact op te nemen met IT-support dat kan je het beste doen door een mail te sturen naar support@myparcel.nl. Mijn collega’s zullen dan contact met jou opnemen.

Viewing 1 replies (of 1 total)
 • The topic ‘Vreemde of geen datum meer?’ is closed to new replies.