Support » Plugin: NextGEN Gallery Voting » Voting Does Not Register and Opens Image

  • Resolved coolbaboon2013

    (@coolbaboon2013)


    At some point in the last few weeks the voting mechanism stopped working. I have tried deleting and reinstalling, searching support, and verified the settings are correct.

    1. Choosing a numerical value does not update, no vote is cast. I have set these to visible, yet do not even see a vote cast in admin, nextgen gallery images…

    2. It is very easy to open an image instead of cast a vote, one has to hold down the mouse button while selecting the voting number. Even then it sometime opens the image instead of casting a vote.

    These are true for me in both Firefox and Chrome, here is the site:

    http://www.purplepelicanphotography.com/

    http://wordpress.org/extend/plugins/nextgen-gallery-voting/

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Plugin Author shauno

    (@shauno)

    From the FAQ:

    Do not put inside the <a> tag that wraps the image in some of the templates, or the link will conflict with the voting process.

    Guess where you have the voting tag? 🙂

    coolbaboon2013

    (@coolbaboon2013)

    Thanks, this fixes the merging of image and voting, yet the votes do not register on the website or via the admin page for nextgen gallery image voting

    Plugin Author shauno

    (@shauno)

    Oh, I see. It looks like a recent update has broken the drop down voting type. I will get a fix out ASAP, but in the mean time, I suggest you use the star rating type.

    Sorry about that, I completely missed the drop down voting while testing that new feature release.

    Plugin Author shauno

    (@shauno)

    Ok, I had a quick look to see what went wrong, and it looks like I missed something pretty simple with the drop down voting type. I have added a fix to the ‘development version’. Please can you download the dev version from under the ‘Other Versions’ heading on this page: http://wordpress.org/extend/plugins/nextgen-gallery-voting/developers/.

    Please install that on your site and let me know if it sorts it out? It’s getting late in my timezone, so I’m heading to bed. Tomorrow I will check the feedback and push out a new release for everyone.

    Thanks for the feedback, and sorry about the issue.

    Plugin Author shauno

    (@shauno)

    I’ve released version 2.4.1, with the fix. Please let me know if it solves your issue, or if there are other problems.
    Thanks

    coolbaboon2013

    (@coolbaboon2013)

    No worries, thanks shauno! This fixes the issue!

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘Voting Does Not Register and Opens Image’ is closed to new replies.