WordPress.org

Forums

P3 (Plugin Performance Profiler)
[resolved] Visualization problems (11 posts)

  1. pulpfic
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi.
    I'm using v1.4.1 and it's running but I have problems to see the results.
    The div of author and sharing (GoDaddy + Do you like this plugin?...) is up (just under tab buttons) and is covering the content in every tab of the results.
    And I also have problems to see the complete circle stats of "Runtime by Plugin": I only see a part of the circle... It is broken.
    It seems like any problem that affects to the visualization of the results.
    Can you help me?
    Thanks a lot.

    http://wordpress.org/extend/plugins/p3-profiler/

  2. Kurt Payne
    Member
    Plugin Contributor

    Posted 2 years ago #

    Hi pulpfic,

    Can you provide a screenshot along with a list of other plugins you're using, your site's theme, and your version of WordPress?

    Thank you!

  3. pulpfic
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi Kurt.
    I'm using WP version 3.5.2 and these plugins:

    Add From Server
    Akismet
    Broken Link Checker
    Custom Bulk Edit Categories for media
    Custom Category Post Order
    Fast Secure Contact Form
    Jetpack
    Justified Image Grid
    kk Star Ratings
    Limit Login Attempts
    Mail Subscribe List
    Media Categories
    Media Rename
    NextGEN Gallery
    PrettyPhoto
    Revolution Slider
    SI CAPTCHA Anti-Spam
    Simple Pagination
    TinyMCE Advanced
    W3 Total Cache
    WebsiteDefender WordPress Security
    Widget Logic
    WordPress Importer
    WordPress SEO
    WP-Optimize
    WP-PostViews
    WPML CMS Nav
    WPML Media
    WPML Multilingual CMS *** sitepress-multilingual-cms
    WPML Sticky Links
    WPML String Translation
    WPML Translation Management
    WP Most Popular
    WP System Health

    Thanks!

  4. Kurt Payne
    Member
    Plugin Contributor

    Posted 2 years ago #

    Do you have a screen shot of what's going on?

    Also, which theme are you using?

  5. pulpfic
    Member
    Posted 2 years ago #

    Yes, sorry.
    How can I upload the screen shot?
    I use Connect theme, from ThemeForest.

  6. Kurt Payne
    Member
    Plugin Contributor

    Posted 2 years ago #

    I suggest using a site like imgur.com or snag.gy. If you want to send it privately, you can e-mail me at kpayne -at- godaddy -dot- com.

  7. pulpfic
    Member
    Posted 2 years ago #

    Ok, done!
    I've sent it to you by e-email.

  8. Kurt Payne
    Member
    Plugin Contributor

    Posted 2 years ago #

    Does the problem go away if you revert to the twenty twelve theme? I don't have access to your theme without a purchase.

    I did install the same plugins you listed (except the ones bundled with your theme or requiring a purchase) on my test site, but I could not reproduce the issue you showed in the screenshot.

  9. pulpfic
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi again.
    I tried deactivating all plugins except P3 and it's still broken.
    But later I've tried activating Twenty Twelve theme and ir runs ok. So, it seems a conflict between my theme and the plugin...
    Do you know which file from wp-admin could I modify for solve this?

  10. Kurt Payne
    Member
    Plugin Contributor

    Posted 2 years ago #

    I'm glad we've identified the conflict. With the info available, I'm not able pinpoint the source of the problem.

    You can use the browser's web development tools (HTML inspector or Firebug) to see which CSS rules are being applied and where they are coming from.

    Or you can open a support ticket on ThemeForest for the theme in question. With the information in this thread and the screenshot you took, the author should be able to provide support.

  11. pulpfic
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi Kurt.
    Ok, I'll do it.
    Thanks a lot!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • P3 (Plugin Performance Profiler)
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic