Support » Fixing WordPress » Visual Tab missing

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Have you tried clearing your browser and any site caching on the computer where it does not show up?

    Thread Starter Howard Harkness

    (@chltx)

    Yes.

    I was using FireFox (on both computers), and I cleared *everything* on the one that wasn’t working. No joy.

    So I tried switching to the MS virus magnet (IE), and cleared everything there, too. No joy.

    So, I’m guessing that it *has* to be something on the laptop that different from the desktop system that works properly. But I’m at a loss. I can see the HTML view in the editor, but not the Visual view. Could be worse, I suppose, but it bothers me that I don’t don’t why this is happening.

    Definitely seems weird. Are you logged in as the same user on both machines?

    Thread Starter Howard Harkness

    (@chltx)

    Just installed Chrome browser on the laptop. Same result.

    Thread Starter Howard Harkness

    (@chltx)

    Oh, yes, I’m definitely signed in as the same user. Made sure I was signed out on the other machine, too.

    Thread Starter Howard Harkness

    (@chltx)

    I have stumbled across another clue. When I got home, and connected to my home WiFi, the tabs re-appeared, and I could edit normally.

    The difference? When I had the disappearing tab problem, I was tethered to my Android phone. Which peaked out at about 5 Mbps.

    So, I now have a “solution” or rather, a workaround. I’m still utterly mystified by this, and I really hate it when something like that happens and I don’t understand why.

    I would love for somebody to explain that. Regardless of whether I get an understanding of this, I’ll mark this resolved in a day or two.

    Thread Starter Howard Harkness

    (@chltx)

    Hmmmm… just had a thought… Does WP serve up a different site on mobile devices? I *did* have my tether set to “stealth” mode. In stealth mode, the phone generates all http requests for a mobile device, which can lead to strange behavior in some applications.

    I think that might actually explain what was happening. I’ll go ahead and mark this one resolved.

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘Visual Tab missing’ is closed to new replies.