WordPress.org

Support

Support » How-To and Troubleshooting » Visual Post Editor Menu Messed Up

Visual Post Editor Menu Messed Up

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Moderator kmessinger

    @kmessinger

    Have you tried:

    – deactivating all plugins to see if this resolves the problem. If this works, re-activate the plugins one by one until you find the problematic plugin(s).

    – switching to the Twenty Ten theme to rule out any theme-specific problems.

    – resetting the plugins folder by FTP or PhpMyAdmin. Sometimes, an apparently inactive plugin can still cause problems.

    The only thing I haven’t done is switch themes – but I did the other plugin specific changes you suggested and it didn’t help. I’ll post in the theme forum to see if anyone else has had an issue.

    Moderator kmessinger

    @kmessinger

    Switching themes, and switching back takes just seconds. It is to rule out theme specific problems.

    A developer told me this and it worked:

    Download CKEditor. It works. I have a new and improved visual editor!

    And I don’t have a clue about this code stuff.

    Moderator kmessinger

    @kmessinger

    That does not fix the editor. It just adds a new one via the plugin route. A good work around but the problem may manifest itself later in other ways.

    I’m having the same issue

    Moderator kmessinger

    @kmessinger

    bitweb
    Please start a new thread.

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘Visual Post Editor Menu Messed Up’ is closed to new replies.
Skip to toolbar