WordPress.org

Forums

Visual Editor not working in 3.8.1 (5 posts)

  1. mikefederali
    Member
    Posted 1 year ago #

    I updated to 3.8.1 and now when I type in text for my page it looks normal

    The only temporary fix I could manage was using Align Full but it's still not what I have in the visual editor.

    Here is a screenshot of what I am seeing
    http://www.tidewatercomicon.com/wp-content/uploads/2014/03/Screen-shot-2014-03-13-at-4.38.54-PM.png

    And here is a live test page of what actually comes out when I post.
    http://www.tidewatercomicon.com/test/

    Any help would be appreciated. THANKS

  2. alysonearl
    Member
    Posted 1 year ago #

    What shows on the Text tab of your screenshot?

  3. mikefederali
    Member
    Posted 1 year ago #

    On the page above this is the what the text shows:
    http://www.tidewatercomicon.com/wp-content/uploads/2014/03/Screen-shot-2014-03-14-at-7.13.04-PM.png

    On another page I randomly checked I see this:
    http://www.tidewatercomicon.com/wp-content/uploads/2014/03/Screen-shot-2014-03-14-at-7.13.28-PM.png

    I saw that there is a 3.9.1 in Beta and some mention of the TinyMCE so maybe it is something they are working on?

  4. alysonearl
    Member
    Posted 1 year ago #

    Yes. Now I see what you're seeing. And I've been experiencing similar formatting problems. Sorry I couldn't be of more help.

  5. Fathi
    Member
    Posted 1 year ago #

    The plugin works normally here, it seems, you need to deactivate it, then reactivate. If you still get the same issue, you need to change the theme to the default one just to verify.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic