Support » Fixing WordPress » Visual Editor not showing

  • There’s been many posts on this and none of them are having the same problems as I, and none of the solutions offered have worked.

    I have a website with two users, both admin accounts.
    I can login as both users on my 2009 imac using Chrome and everything works fine, no issues.

    The client logs into her account on her laptop using Chrome and she does NOT see the visual editor in either Chrome or Explorer. Considering she does not know much about code she obviously needs more help creating posts and needs to see this.

    HP Laptop running Windows 8
    Chrome is Up to date
    Explorer is up to date
    Wordpress and plugins all up to date
    Other WP websites on same server running fine

    Yes, I’ve tried all these things, NONE had any affect.

    – disabled all and reactivated plugins
    – changed from theme back to the WP2017 theme
    – checked that USER profile settings has viewing of the visual editor unchecked
    – used different browsers Chrome and Explorer with no changes
    – cleared cache and cookies on both machines (and all browsers)
    – logged out and back in to our both accounts
    – re-installed latest version of WordPress 4.9.4
    – added define(‘CONCATENATE_SCRIPTS’, false); to our wp-config
    – tried define( ‘WP_DEBUG’, true );

    The fact that everything works fine on one machine but not another is what confuses me even more.

    Any ideas?

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 31 replies (of 31 total)
  • Marjoline

    (@marjoline)

    Here I tried all the relatively simple remedies offered, but to no avail.
    Though the Visual Editor works on the back-end, where I need it for my users is on the front end. And there it has totally disappeared.

    Non of the solutions worked for this, though thanks all for sharing and trying to help.

Viewing 31 replies (of 31 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.