WordPress.org

Forums

Magic Fields 2
[resolved] Visual Editor and MF2 Problem in multiline field (9 posts)

  1. Xiou
    Member
    Posted 3 years ago #

    I am using the last version of WordPress, 3.5.1 and Magic Fields 2 but the visual editor is buggy.

    Any solution ?

    http://wordpress.org/extend/plugins/magic-fields-2/

  2. Xiou
    Member
    Posted 3 years ago #

    I "solved" this problem by using markdown editor (in MF2) instead of multiline if it could help someone.

  3. shmk
    Member
    Posted 3 years ago #

    I confirm that the multiline editor on 3.5.1 brake the wordpress tinymce editor and it works "buggy".

    I can't use the markdown editor because I need advanced functions like the image upload that only multiline editor has.

    Anyone has a fix for it?

  4. nicasi
    Member
    Posted 3 years ago #

    hi there,

    apparently this happens if you hide the editor from a certain post type (post, page or custom). wordpress doesn't load tinymce then.

    the solution posted by InteliWISE here worked for me:
    http://wordpress.org/support/topic/tiny-mce-editor-not-appearing-in-magic-fields-2

  5. Riccardo
    Member
    Posted 3 years ago #

    On my WordPress the problem was that a function of Magic Fields 2 had the same name of a WordPress function.

    I renamed the function mce_escape() and all its calls to mce_escape2() on "magic-fields-2\admin\mf_tiny_mce_langs.php" and the editor is back on track :)

  6. bvansomeren
    Member
    Posted 3 years ago #

    Having the same problem as well. Ended up doing something similar

  7. nikosantis
    Member
    Posted 2 years ago #

    i solved: how?

    in folder wordpress: wp-includes/js/tinymce/langs/wp-langs.php theline 9 says // deprecated, not used but the "function mce_escape($text) {
    return esc_js($text);
    }" isnt commented. So i commented and, work now!! jojo, try

  8. S3nd41
    Member
    Posted 2 years ago #

    Tried both Riccardo and nikosantis solutions and still I can't see TinyMCE on my multiline fields. I'm using WordPress 3.9 and the latest version of MF2, please advise. Thanks!

  9. lboullo0
    Member
    Posted 2 years ago #

    I'm facing the same problem with Wordpres 3.9, MF2 and TinyMCE 4.0.1. I also tried the proposed solutions but neither worked.
    Why is it marked as resolved?
    Thank in advance.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic